joi, 18 aprilie, 2024

Imagini cutremuratoare! Iata ce a aparut fix langa poza regretatei Denisa – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Denisa Raducu, o artista extrem de cunoscuta a murit rapusa de o boala necrutatoare, boala care i-a afectat grav ficatul. Toata lumea a fost socata de rapiditatea cu care boala a rapus-o, iar parintii au fost distrusi de drama. Tatal Denisei a suferit de o paralizie cand teribila veste referitoare la trecerea in nefiinta a fiicei, a venit. Totusi, cu trecerea timpului, familia a acceptat pierderea, iar mama artistei a continuat pomenile. Fanii nu au uitat-o, iar ori de cate ori trec prin localitatea natala a Denisei, fac un mic ocol pentru a putea sa ii aduca un ultim omagiu.

Zilele trecute, intr-o postare facuta de Geta, mama Denisei, fanii au observat ca poza solistei se afla in camera chiar pe noptiera, incadrata de o icoana cu Arsenie Boca si o alta icoana cu Iisus. 

Florin Peste s-a lasat de muzica, dar scoate foarte multi bani! Iata din ce traieste unchiul Denisei
Florin Peste, unchiul Denisei Raducu, este una dintre persoanele care au ajutat-o pe aceasta sa devina celebra. Manelistul s-a lasat de muzica si nici macar nu mai distribuie pe pagina de Facebook piesele scoase de el. In schimb, se mandreste cu o familie frumoasa si publica deseori fotografii cu sotia lui si copiii lor. Desi a renuntat la muzica, Florin Peste are mai multe canale pe YouTube din care scoate bani. Unul dintre ele este destinat copiilor, iar orchestratia si animatia ii apartin manelistului.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img