joi, 28 martie, 2024

Imagini socante! O mama din Iasi fuge desculta pe strada dupa fetita care i-a fost smulsa din brate! Nu stie daca o va mai vedea vreodata! (FOTO, VIDEO)

Distribuie:

Publicat:

Imagini incredibile au fost surprinse ieri pe strazile din Iasi • O femeie tipa ca in gura de sarpe dupa ce fostul ei prieten i-a smuls din brate copila de doar doi ani • Femeia a ingenunchiat de durere si a fost obligata de lege sa cedeze • Povestea a inceput in urma cu mai multi ani, departe de tara, si nimeni nu credea vreodata sa se ajunga pana aici • O hotarare definitiva si irevocabila a stabilit ca aceasta mama din Iasi sa ramana fara copil, practic, pentru totdeauna

Scene de cosmar la Iasi. Unei mame i-a fost smuls copilul din brate, iar ea a ingenunchiat de durere. Povestea Simonei incepe in urma cu mai multi ani, atunci cand l-a cunoscut pe Andrei. Impreuna au inceput o relatie frumoasa, bazata pe respect si iubire.

Dupa un timp, Simona a ramas insarcinata si a adus pe lume o fetita. Din acel moment, dupa cum spune femeia, viata ei avea sa se schimbe. Andrei ar fi devenit violent si asta a determinat-o pe Simona sa plece din Belgia si sa vina la Iasi, cu tot cu fetita.

Ulterior a primit o citatie prin care era anuntata ca peste hotare a fost deschis un proces pentru rapire internationala de minori. A urmat o perioada de asteptare, iar intr-un final, instanta a stabilit ca fetita trebuie sa se intoarca in Belgia, la tata. Vestea a cazut ca un traznet, iar atunci a simtit Simona ca lumea se termina. Pana ieri, cand s-a trezit la usa cu executorul judecatoresc si tatal copilei si a sperat ca va ramane alaturi de fiica ei.

A ajuns la capatul puterilor! In fiecare zi isi strange copiii in brate crezand ca va fi ultima data cand face asta. Cat mai poate rezista aceasta mama?

Urlete de durere

Initial, ieri la ora 9:00, ar fi trebuit sa se prezinte la usa Simonei Iov executorul judecatoresc, tatal fetitei si un psiholog. Au urmat clipe de panica, de disperare. Desi era trecut de ora 10:00, nu venise nimeni. La un moment dat, Simona a sunat la executorul care s-a ocupat de executare si a aflat ca se vor prezenta la domiciliul ei undeva pe la ora 13:00. Si de aceasta data executorul a intarziat.

"Am sunat pe la ora zece sa intreb ce se intampla. Nu mi-a spus nimeni nimic. Stiam ca trebuie sa vina la ora 9:00. Ulterior mi-a raspuns cineva si mi-a spus ca vor veni sa ia fata la ora 13:00", a spus Simona. Inevitabilul s-a produs, iar tatal micutei a iesit in fuga cu ea in brate pe usa apartamentului. Simona a coborit tipand cat o tinea gura, iar de durere s-a prabusit. A fugit dupa fetita, cerand ajutor, dar deja era prea tarziu.

A ademenit-o cu o jucarie

Sora Simonei spunea ca fetita a mers in bratele tatalui ei dupa ce a fost ademenita cu o jucarie. "Fetita are doi ani, nu intelege ce se intampla. Tatal ei i-a adus o jucarie de plus, e copil, normal ca s-a dus in bratele lui. Nu este corect, nu se poate asa ceva", a spus sora Simonei. Andrei, tatal fetitei, a luat-o pe aceasta si a plecat. "Pot avea grija de fetita. Si eu sunt parintele ei", a spus acesta.

Simona a ramas in apartament impreuna cu executorul judecatoresc si cu psihologul pentru a incheia formalitatile. Ulterior a plecat insotita de acestia si totul a ramas in aer. Fetita Simonei a fost luata de tata pentru ca asa au decis judecatorii.

Totusi, femeia spune ca nu este corect, dar nu prea are de ales. Legea a obligat-o sa accepte asta. La Iasi sunt mai multe cazuri similare. Mai multe mame care au fost acuzate de rapire internationala de minori au pierdut in instanta copiii.

Totusi, copiii care ar fi trebuit luati de langa mame au varste putin mai mari decat fetita Simonei Iov si s-au impotrivit. Practic legal totul este corect, insa imaginea unei mame din bratele careia este smuls un copil nu poate fi stearsa vreodata din mintea nimanui.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img