vineri, 29 martie, 2024

Imaginile durerii! Cum a fost imbracata Ileana Ciuculete pentru a fi inmormantata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Una dintre emblemele lumii artistice din Romania a incetat din viata, pe patul de spital. Celebra interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete s-a stins din viata, cauzele fiind o ciroza galopanta aparuta in urma unei hepatite C nedescoperite la timp dar si un cancer la ficat. Familia a decis ca sambata, 18 martie, trupul acestea sa fie ingropat la cimitirul Straulesti, acolo unde sunt si peste 160 de poeti si prozatori de marca, dar si alte nume cu rezonanta: Rodica Tapalaga, Geo Costiniu, Teodor Mazilu, Ion Oita (celebrul patron al restaurantului La Cocosatu’).

Madalin Ionescu a marturisit ca a discutat cu sotul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales, si acesta a declarat ca artista se impacase de doi ani de zile cu cei doi fii, Mugurel si Cristi, iar Craciunul l-au petrecut impreuna. «Nu a avut nicio durere in ultima clipa si mi-a cerut sa o tin de mana. Am facut nunta de argint in spital… Eu i-am spus asta si mi-a zis sa nu fiu trist, ce daca sarbatorim in spital cu iaurt, important este ca suntem noi doi si ne iubim…», a mai adaugat cu durere in suflet sotul regretatei cantarete.

Trupul neinsufletit al Ilenei Ciuculete a fost depus la capela, iar cei dragi au inceput deja sa-si prezinte omagiile. Cei prezenti au izbucnit in plans atunci cand au vazut cum a imbracat-o Cornel Gales pe sotia lui, in sicriu. Acesta ales o tinuta din muzica populara, domeniul pe care artista l-a iubit pana in ultima clipa. Mai mult decat atat, Ileana Ciuculete pare sa fie doar intr-un somn adanc, asa cum au declarat cei prezenti, fiindca sotul ei a avut grija sa o pregateasca asa cum se cuvine pentru ultimul ei drum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img