joi, 25 aprilie, 2024

Impacare bomba in showbiz! Dupa o despartire scandaloasa, Ana Maria Mocanu si Rares isi mai acorda o sansa

Distribuie:

Publicat:

După o despărțire scandaloasă, Ana Maria Mocanu și Rareș s-au împăcat. Dacă în urmă cu câteva zile și-au promis că nu se vor mai împăca, iar despărțirea lor a fost una cu scandal, se pare că iubirea dintre Ana Maria Mocanu și Rareș este mult mai puternică.

Fosta asistentă tv a oferit pentru un post de televiziune primele declarații despre marea împăcare dintre cei doi.

“Facem aproape un an de relație. Dar trebuie să fim mai ponderați și mai așezați. Noi nu ne certăm foarte des, dar suntem foarte impulsivi.(…) Este un bărbat responsabil, un bărbat cu care ai ce să discuți, pe care te poți baza. E un om care pe mine mă împlinește din toate punctele de vedere.Nu îmi place că este cam impulsiv și ne cam asemănăm, fiind o problemă. Amândoi trebuie să facem un efort in sensul ăsta al schimbării”, a declarat Ana Maria Mocanu.

Ana Maria Mocanu și iubitul ei au planuri mari pentru viitor

Fosta asistentă tv și iubitul ei își doresc copii împreună, însă nu au gânduri să facă o nuntă prea curând.

„Îmi doresc să mă căsătoresc o dată în viață, poate de asta nici nu am făcut pasul cel mare. Pentru că sunt sigură că m-ar dărâma un divorț. Vreau ca pasul cel mare să îl fac pentru tot restul vieții. (…) Vreau 2 copilași, dar asta când o să vrea Dumnezeu. El vrea fetiță. Vorbim de copii, cam din primele luni am discutat de copii”, a mai declarat Ana Maria Mocanu.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img