marți, 16 aprilie, 2024

IMPORTANT! Vezi cum va fi vremea de Florii si de Paste

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni arata temperaturi temperaturi normale pentru aceasta perioada, insa vom avea ceva mai multe ploi. De Florii si Paste, mercurul din termometre va urca pana la 12-18 grade, dar se anunta si ploi, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.
Temperatura aerului va avea valori in apropierea mediei climatologice in cea mai mare parte a tarii, local mai scazute in nord, nord-est si centru.
Cantitatile totale de precipitatii vor putea fi excedentare, cu precadere in regiunile nordice si centrale. Mercurul din termometre va urca in acesta luna pana la 12 grade, iar minimele se vor situa intre 5 si 10 grade.
Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de norma in sudul si local in vestul si centrul tarii si posibil mai scazute in restul teritoriului.
Cantitatile totale de precipitatii se vor situa in apropierea normelor climatologice in sud si sud-est si vor putea fi excedentare in restul teritoriului. Mercurul din termometre va urca in acesta luna pana la 18 grade, iar minimele se vor situa intre 10 si 15 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img