vineri, 26 aprilie, 2024

In atentia pensionarilor! Se depun cereri pentru bilete de tratament

Distribuie:

Publicat:

Pensionarii si asiguratii sistemului public de pensii pot incepe sa-si depuna cererile pentru bilete de tratament la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Vaslui.
Cererile pot fi depuse oricand, chiar si cu 30 de zile inainte de luna in care beneficiarul doreste sa plece la tratament, deoarece data inregistrarii acesteia nu mai reprezinta un criteriu de selectie in alocarea biletului.
 

Cererea se gaseste pe site-ul institutiei www.pensiivs.ro ,de unde poate fi descarcata si completata. Ea se poate depune personal, prin posta, fax si e-mail la adresa CJP Vaslui.

In cursul unui an calendaristic o persoana primeste un singur bilet de tratament balnear. In cazul in care nu se ridica biletul de tratament repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obtine un bilet doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectiva, ori, dupa caz, pentru o alta serie.
 

Statiunile in care solicitantii pot merge cu bilet de tratament sunt Lacul Sarat, Techirghiol, Olanesti, Mangalia, Felix, Eforie Nord, Saturn, 1 Mai, Sarata Monteoru, Saturn, Slanic Prahova, Amara, Pucioasa,Buzias, Covasna, Vatra Dornei, Neptun, Venus, Targu Ocna, Nicolina, Busteni, Sangeroz-Bai, Sinaia.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img