vineri, 29 martie, 2024

In plina VIGILENTA a autoritatilor pe fondul raspandirii COVID-19 un constantean a fost prins cu cocaina – De unde aducea drogurile si unde a fost prins

Distribuie:

Publicat:

Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorilor DIICOT Constanţa de arestare preventivă a unui constănţean prins de acnehtatori pe autostradă cu aproape 150 de grame de cociană şi comprimate de MDMA aduse din Olanda.

Concret, în 14 martie procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului I.B., pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a stabilit că, la data de 13.03.2020, inculpatul I.B. a introdus în România cocaină și MDMA, substanțe stupefiante pe care intenționa să le comercializeze en-gros pe raza județului Constanța.

La data de 13.03.2020, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului I.B., pe Autostrada A2, după ce acesta s-a întors din Olanda, ocazie cu care au fost ridicate cantitățile de 129,7 grame cocaină și 10 grame MDMA, 4 telefoane mobile, un laptop și sumele de 200 de euro și 500 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție ai Brigăzii Poliție Autostrăzi din cadrul Poliției Române iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img