joi, 28 martie, 2024

In sfarsit, o veste buna pentru familia Elodiei Ghinescu!

Distribuie:

Publicat:

Desi au trecut aproape 13 ani de la disparitia ei, iar anchetatorii i-au declarat moartea, cu toate ca nu i s-a gasit cadavrul, cazul Elodia aduce in actualitate o decizie a familiei… oarecum surprinzatoare. 

Elodia Ghinescu, avocata disparuta fara urma in 2007, a fost declarata moarta in cele din urma, desi cadavrul ei nu a fost niciodata gasit. Vinovat in acest caz a fost gasit chiar sotul ei, politistul Cristian Cioaca.

Multi nu stiu ca Elodia si-a trait copilaria si adolescenta in satul Candesti, aflat la 4 kilometri de Campulung Muscel, in casa familiei, transformata acum cativa ani in pensiune.

”Elodia a trait aici pana a facut 18 ani, o stiu de cand era mica. Casa a fost renovata si transformata in pensiune de Robert, fratele Elodiei (…) Elodia aici a facut scoala generala, iar apoi, la Campulung, a facut Liceul Pedagogic. Mai tarziu, dupa ce s-a maritat cu Cioaca, venea pe aici cu el. Pareau fericiti, stateau uneori si cate o saptamana”, a declarat o vecina a familiei Ghinescu.

Daca la inceput pensiunea nu a inregistrat un prea mare succes in randul turistilor, in timp lucrurile au inceput sa se aseze pentru familia Ghinescu, fratele si mama Elodiei.

Elodia a fost decapitata?
Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, dar si alte tragedii din Romania si nu numai, a facut dezvaluiri halucinante in legatura cu locul in care s-ar afla trupul Elodiei Ghinescu.

Din cele spuse/vazute de Maria Ghiorghiu, reiese ca trupul ”fara cap” al Elodiei ar fi… zidit in peretele unei case vechi. Ar fi vorba despre o casa mica, batraneasca, ”varuita in alb”.

”Elodia e ingropata intr-o casa mica, batraneasca, varuita cu alb. Trupul fara cap al avocatei Elodia Ghinescu este zidit in peretele acestei case. A fost zidita de un barbat. Sufletul ei mi-a aparut in copacul de langa casa aia. Statea pe o ramura si a intins mana spre peretele acela al casei si mi-a aratat zidul acela, ca acolo se afla ingropate ramasitele trupesti ale ei. Casa e dreptunghiulara si joasa, nu are multe incaperi, insa acolo unde trupul Elodiei e zidit peretele formeaza un «L». Pomul este perpendicular pe acel perete subtire, care formeaza coltul casei spre strada. Peretele acela a fost dublat pentru a putea fi ascunse ramasitele ei. Am vazut-o si pe Elodia. Avea parul negru, lucios si lungut, ondulat, iar dintii ei erau mari, frumosi si extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gura. Mi s-a aratat in pivnita acelei case razand, astfel incat sa-i pot vedea perfectiunea dintilor ei frumosi si foarte albi”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img