joi, 25 aprilie, 2024

Inca o lovitura pentru familia lui Serban Huidu! S-a lasat cu dosar!

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Serban Huidu pare urmarita de ghinioane: recent, tatal “carcotasului” a fost chemat in fata judecatorilor, pentru presupusa “teapa”.

Florin Huidu a fost dat in judecata de un furnizor de energie electrica si de biroul unui executor judectoresc, fiind acuzat sa s-a eschivat de la plata unor facturi. Procesul a fost deschis in urma cu doar cateva zile, iar primul termen nu a fost inca stabilit.

Accidentul mortal comis de Serban, afacerile falimentare si neintelegerile din familia lui Vlad, moartea prematura a mamei lor, basca scandalurile seniorului si procesul de divort al acestuia sunt doar cateva dintre problemele cu care s-au confruntat in ultima perioada membrii familiei Huidu. Mama lui Serban si Vlad Huidu a fost cercetatoare in cadrul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucuresti. Ea a murit in 2013, la 58 de ani, dupa ce a luptat mai bine de cinci ani cu o boala necrutatoare. Cu toate ca medicii anuntasera ca femeia a invins boala, maladia a recidivat. Fosta sotie a lui Florin Huidu este cea care a inventat, printre altele, “Cornul cu gem pentru diabetici” si “Biscuitii pentru diabetici”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img