joi, 25 aprilie, 2024

Incediu de locuinta in localitatea vasluiana Lipovat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere  cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Lipovăț,  comuna Lipovăț.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată,  iar trei persoane care locuiau în casă nu erau de găsit, existând suspiciunea că acestea au fost surprinse în incendiu. După localizarea incendiului, cele trei persoane au fost găsite. Un tânăr în vârstă de 20 ani și bunicul său în vârstă de 81 ani suferiseră atacuri de panică,  iar o femeie în vârstă de 57 ani se adăpostise la o rudă. Persoanele care au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale în ambulanța SMURD.

După aproximativ 80 minute,  incendiul a fost lichidat.

Bărbatul în vârstă de 81 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu hipotermie și atac de panică.

Au ars aproximativ 100 metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn,  patru uși, cinci ferestre, piese de mobilier, bunuri electrocasnice, diverse textile și documente.

Cauza probabilă de izbucnire  a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric care alimenta un instant de încălzire a apei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img