joi, 28 martie, 2024

INCENDIAR! Cateva sute de euro si o partida de amor de neuitat! Atat a trebuit sa plateasca o STUDENTA ca sa treaca de sesiune cu bine!

Distribuie:

Publicat:

nca un caz de-a dreptul revoltator a iesit la iveala dupa ce ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie au finalizat cercetarile intr-un dosar de trafic de influenta • O studenta a platit cateva sute de euro unui barbat pentru a trece cu bine de sesiune • Mai mult decat atat, cel care a sustinut ca o poate ajuta i-a cerut acesteia favoruri sexuale • Toata povestea s-a terminat cu un denunt, iar acum individul risca sa ajunga dupa gratii

O studenta din Iasi a crezut ca va trece cu bine prin sesiune, platind cateva sute de euro unui cunoscut. Povestea a inceput anul trecut, prin luna februarie. Atunci tanara i-ar fi dat 800 de euro lui Constantin Hlihor, acesta urmand sa discute cu profesorii fetei. Situatia avea sa degenereze in momentul in care barbatul i-a cerut studentei favoruri sexuale.

"Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA) – Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Iasi au finalizat cercetarile, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi a dispus trimiterea în judecata, în stare de libertate, a inculpatului H.C., pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta în forma continuata", se arata intr-un comunicat emis de Directia Generala Anticoruptie (DGA).

Raporturi sexuale pentru note bune

Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au primit denuntul tinerei si au inceput o ancheta. "În fapt, în a doua jumatate a lunii ianuarie 2017, inculpatul a solicitat si a primit de la o persoana denuntatoare în cauza suma de 800 euro, lasând sa se creada ca poate interveni pe lânga profesorii din cadrul unei universitati din Iasi pentru ca acestia sa-i acorde note de trecere la toate examenele din sesiunea aflata în desfasurare", se mai arata in comunicatul emis de Directia Generala Anticoruptie (DGA).

Tinerei i-a convenit situatia initial si a fost de acord sa-i plateasca barbatului banii ceruti, insa a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu acesta. Atunci fata a decis sa puna punct intregii situatii si sa mearga la politie.

"Ulterior, la începutul lunii februarie 2017, inculpatul i-a solicitat denuntatoarei sa întretina relatii intime cu el în schimbul interventiei sale pe lânga cadrele didactice universitare, lasând sa se creada ca în acest mod va obtine note de trecere la toate examenele pe care le va sustine, inclusiv la cele din anii urmatori", au mai precizat ofiterii DGA.

Acum Constantin Hlihor a fost trimis in judecata. Odata ajuns in fata judecatorilor, va afla daca va ajunge dupa gratii pentru fapta sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img