sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Incendiu de casa in municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Barlad au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casa,  de pe strada Ana Ipatescu din municipiul Barlad.

In cursul acestei zile, la ora 1850, un apel sosit in dispeceratul comun I.S.U. S.A.J. anunta producerea unui incendiu,  pe strada Ana Ipatescu din municipiul Barlad,  in interiorul unei case  in care este amenajat un mic atelier de tamplarie.

La fata locului au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma cu 10 subofiteri. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in interiorul atelierului cu posibilitate de propagare la intreaga constructie si la podul acesteia.

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul in limitele gasite, flacarile distrugand: cinci  metri patrati din  peretele  de rigipd si P.V.C., cinci  metri patrati din tavanul locuintei confectionat din rigips  si circa  doi  metri liniari dintr-o grinda din lemn.

 Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic de la  o soba cu acumulare de caldura neprotejata corespunzator fata de un perete din lemn.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img