joi, 18 aprilie, 2024

INCENDIU IN PIATA BARLAD:Cauza probabila a incendiului a fost cos de fum necuratat

Distribuie:

Publicat:

Trei echipaje de pompieri, din care doua de lucru cu apa si spuma si unul de prim ajutor medical, au intervenit in cursul zilei de joi,27 octombrie, la un incendiu produs la o societate comerciala, avand ca domeniu de activitate alimentatia publica,  amplasata in Piata 1 Mai din municipiului Barlad.

In cursul zilei de joi, in  jurul  orei 1500, s-a primit un  apel prin intermediul numarului unic de urgenta 112, la dispeceratul I.S.U. – Ambulanta, prin care se solicita interventia pompierilor la un incendiu produs in incinta unui spatiu comercial, amplasat in  Piata 1 Mai din municipiul Barlad.

” La locul interventiei s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Barlad, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o ambulanta S.M.U.R.D. si 13 subofiteri    In momentul sosirii pompierilor militari la fata locului, incendiul se manifesta la un cos de fum de la un gratar,  cu posibilitate de propagare la intreaga constructie. Pompierii au actionat, concomitent cu realizarea dispozitivului de interventie,  si pentru asigurarea desfumarii spatiului, reusindu-se lichidarea rapida a incendiului  si salvarea intregii constructii. Au ars un geam thermopan, un ventilator si tubulatura de evacuare a fumului de la gratar.”declara Petru IFTENE,purtatorul de cuvant din cadrul ISU VASLUI
     
 In urma incendiului nu au fost inregistrate victime

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img