vineri, 29 martie, 2024

Incendiu la o anexa gospodareasca din Negresti

Distribuie:

Publicat:

In cursul acestei dimineti, in jurul orei 05.21, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la anexa unei case de locuit, de pe strada Abator, din orasul Negresti.

 „Pentru localizarea si  lichidarea incendiului,  la fata locului s-au deplasat sase subofiteri cu o  autospeciala de lucru cu apa si spuma, de la Garda nr.II de interventie Negresti. Desi pompierii au ajuns foarte repede la locul interventiei, in momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta deja cu violenta la podul si holul unei anexe a locuintei, existand pericolul ca acesta sa se propage la casa de locuit si la un adapost de pasari. Dezvoltarea foarte rapida a fost posibila din cauza observarii si anuntarii cu intarziere a incendiului intretinut si de cantitatile mari de materiale combustibile din podul si interiorul anexei.”a declarat Petru IFTENE,purtator de cuvant din cadrul ISU VASLUI

Flacarile au distrus 0,5 mc scandura, 100 ml capriori si grinda din lemn, precum si diverse textile din interiorul holului. De asemenea s-au degredat aproximativ 20 mp de acoperis din tabla pe asteriala din lemn, 20 mp de tavan din rigips si aproximativ 15 ml de grinda din lemn.

 Imprejurarea determinanta care a condus la generarea acestui incendiu a fost, cel mai probabil, lasarea nesupravegheata, de catre proprietar, a unei lumanari aprinse, coroborat cu faptul ca in imediata apropiere a acesteia se aflau materiale din textile naturale, usor combustibile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img