vineri, 29 martie, 2024

Incepe modernizarea infrastructurii din comuna Tatarani, firma huseana Viacons se va ocupa de executarea lucrarilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ion Gentimir, primarul comunei Tatarani, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Husi, anunta in weekend-ul ce tocmai a trecut ca mai multe proiecte de reabilitare a infrastructurii rutiere vor fi demarate la nivelul satelor din comuna. Ba mai mult, pentru una din lucrari deja a fost gasit constructorul este vorba despre cei de la Viacons Rutier, o companie care este in topul preferințelor primarilor in ceea ce priveste construirea si refacerea drumurilor. Vezi mai jos intreg mesajul primarului Gentimir :

“ Bună ziua oameni dragi !!!

Vreau să împărtășesc cu voi toți,o veste bună pe care am primit-o ieri !!!

După câteva deplasări ale noastre la București, la Compania Națională de Investiții, am fost anunțat ieri că în cel mai scurt timp,vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor din comuna Tătărăni,proiect care privește satele Tătărăni,Crăsnășeni, Leoști și Giurgești !!!

Faza de proiectare,va fi executată de firma Danlin, ridicările topografice și certificatul de urbanism vor fi sarcina Primăriei Tătărăni, iar de execuția lucrărilor se va ocupa firma Viacons Rutier din Huși !!!

Această veste bună, se suprapune peste cea despre proiectul depus anul trecut pe măsura "Anghel Saligny", care privește asfaltarea străzilor din satul Bălțați,proiect care deja a fost licitat și adjudecat de firma Viacons Rutier Huși, peste anunțul făcut de Consiliul Județean Vaslui prin vocea domnului președinte Dumitru Buzatu,cum că ne va ajuta cu asfaltarea drumului județean 244 k-Bălțați- Leoști -Vinetești și peste cea în care, același Consiliu Județean Vaslui ne va oferi tot sprijinul pentru modernizarea drumului Tătărăni-Buga-Bălțați, modernizare pe care noi deja am început-o!!!

Cumulat cu celelalte proiecte aflate în derulare,cu cele care urmează să înceapă,aceste vești ne fac să sperăm că în cel mai scurt timp, comuna Tătărăni va deveni o comună modernă, așa cum merită dintotdeauna gospodarii care o locuiesc !!!

Mulțumesc mult, atât în nume personal, cât și în numele dumneavoastră, tuturor celor care s-au implicat,inclusiv fostelor conduceri ale comunei noastre !!!

În speranța că v-am dat vești bune, vă doresc multă sănătate și un weekend plăcut !!!

Doamne ajută !!! “ este mesajul edilului de pe reteaua de socializare

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img