vineri, 29 martie, 2024

Incepe o afacere in agricultura si primesti 50.000 de euro din partea statului! Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Distribuie:

Publicat:

Tinerii fermieri care demareaza o afacere in agricultura pot primi de la stat 40.000 sau 50.000 de euro ca prima de instalare prin intermediul unui program ce va incepe in cursul acestei luni.

Cei care pot aplica pentru acest program sunt tinerii cu varsta de pana la 40 de ani, care detin competentele si calificarile profesionale adecvate si care se stabileste pentru prima data intr-o exploatatie agricola ca sef al respectivei exploatatii.

Tinerii fermieri trebuie sa detina exploatatii agricole cu o dimensiune economica cuprinsa intre 12.000 si 50.000 de SO (unitati ale potentialului economic), scrie avocatnet.ro.

Ghidul solicitantului, disponibil in acest moment in varianta consultativa pe site-ul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), va fi publicat in perioada urmatoare.

Cei care vor sa depuna cerere pentru acest proiect au nevoie de urmatoarele documente: cererea de finantare, planul de afaceri, documentele suport solicitate pentru dovedirea eligibilitatii proiectului si a solicitantului.

Structura planului de afaceri, dar si mai multe detalii despre acest proiect gasiti AICI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img