marți, 23 aprilie, 2024

Incepe si dezinfectia trotuarelor intens circulate din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, dupa ce in urma cu doua zile a dispus masuri de dezinfectare a celor mai intens circulate artere rutiere din localitate, din noaptea de 18 spre 19 martie a inceput, sistematic, si dezinfectia trotuarelor de pe strazile cu cel mai mare trafic pietonal.

Masura va fi executata de SC CUP SA Barlad si se va aplica incepand ora 00.00. Primele strazi care vor intra in acest proces sunt artele din zona centrala, spre partea de nord a orasului, pana in zona „Fepa”. Noaptea urmatoare se vor face dezinfectii pe trotuarele de pe distanta Cerbul de aur – Confectii – Gara, pentru ca in urmatoarea noapte sa se dezinfecteze zonele pietonale de pe strazile din zona Podul Verde spre Confectii. Pe timp de zi vor intra la dezinfectie trotuarele strazii Vasile Parvan si ale Bulevardului Epureanu.

„Dupa cum am anuntat, nu precupetim niciun efort si luam toate masurile care se impun pentru protejarea populatiei impotriva potentialelor riscuri de propagare a infectiei cu noul coronavirus. Toate mediile cu aglomerari umane sau cu valori mari de trafic sunt deja incluse in acest plan local de dezinfectie, ca de altfel si toate imobilele aflate in administrarea noastra. O atentie aparte va fi acordata pietelor, in special celei din zona centrala. Insa, vom anunta din timp cand se va interveni acolo!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img