sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Incepe vara promotiilor la Iulius Mall Iasi! Bucura-te de discounturi de pana la 70%!

Distribuie:

Publicat:

Este oficial! Dam startul celui mai atractiv sezon pentru shopping, cel al promotiilor de vara. Daca si tu ai pus ochii pe piese trendy si vrei sa le ai in garderoba, acum este momentul sa vii la cumparaturi in Iulius Mall Iasi. Brandurile tale preferate au topit preturile cu pana la 70%. 

Zilele calduroase sunt semn ca vacanta se apropie, dar si ca vin valurile de promotii estivale la Iulius Mall. Daca esti pasionat de moda sau esti in cautarea articolelor pe care vrei sa le ai in bagajul pentru concediu, te asteptam la cumparaturi. Terranova, One Star Fashion si Ani's  au redus preturile cu pana la 70%, la Casual Style sunt discounturi de pana la 60%, iar la H&M, Orsay, Koton, Bigotti, Bulgarini, Ina Design, BSB, Keops, Motor si Mari-k promotiile ajung pana la 50%. Oferte gasesti si la Irina Schrotter, Karma si in multe alte locatii. Asa ca nu iti ramane decat sa vizitezi brandurile cu tinute in tendinte si sa alegi piesele de care te-ai indragostit. 

Pentru ca incaltamintea defineste un outfit trendy, vei gasi pantofii de vacanta preferati si accesoriile care sa te insoteasca in calatorii la preturi ispititoare. Vino sa le descoperi in magazinele Il Passo, Melania Scarpe, Medeea, In Tempo, Fabricat in Romania si altele! Si daca iubesti miscarea si petrecerea timpului in aer liber, ai nenumarate motive sa vii la cumparaturi in  magazinele Adidas si Sport Vision, unde vei beneficia de oferte atractive. Promotii sunt si pentru prichindei, de 25% la jucariile Lego, la Dinoland. 

Din bagajul pentru o vacanta reusita nu pot lipsi cosmeticele, asa ca te poti bucura de reduceri la Marrionaud, Beauty 4 You si Aris. Si in magazinele specializate de bijuterii si accesorii vei gasi promotii de nerefuzat, pentru sesiuni prelungite de shopping. Sabrini, Meli Melo, Bijoux, Samsonite si Sophia Outlet sunt o parte dintre magazinele care afiseaza deja preturi mai mici, chiar si cu pana la 70%.

Catalogul complet al promotiilor estivale poate fi accesat pe site-ul Iulius Mall Iasi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img