vineri, 26 aprilie, 2024

INCEPEM ZIUA CU O VESTE TRISTA ! O noua victima dupa incendiul din Colectiv! A pierdut lupta cu ranile provocate de flacarile mistuitoare

Distribuie:

Publicat:

a mai bine de 20 de luni de la incendiul din Colectiv un alt ranit a murit sambata, anunta Observator. Razvan a pierdut lupta cu ranile provocate de focul din clubul bucurestean. 

“65. RIP Razvan si sa-ti fie bine acolo, langa Tina”, se arata pe pagina de Facebook “Impreuna rezistam. Nu uitati de #Colectiv!”.

“Eram langa scena si m-am dus in spate cand a inceput focul ca sa-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tavalug”, spunea Razvan, prietenul Tinei, la scurt timp dupa tragedia din Colectiv.

Urmasii victimelor organizeaza o comemorare

Cei care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea sa o faca de duminica seara pana luni dimineata, cand va avea loc un eveniment dedicat celor care si-au pierdut viata in tragicul accident petrecut in urma cu 21 de luni. 

“In data de 30 iulie, incepand cu ora 20,00 si pana la ora 8,00 dimineata, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte alba la #Colectiv’, intrucat se implinesc un an si noua luni de la cumplita tragedie care ne-a indoliat inimile pe vecie. Haideti sa ne revedem si sa nu ii dam uitarii pe cei care nu se mai afla fizic printre noi”, se arata intr-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010. 

Presedintele asociatiei, Eugen Iancu, a declarat pentru AGERPRES ca momentul marcheaza si amenajarea spatiului din Piata Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv. 

“Se implinesc 21 de luni. Cine doreste sa aprinda o lumanare, sa aduca o floare…, cine poate, cand poate, de-a lungul serii, de-a lungul noptii, este invitat sa vina acolo”, a adaugat el. 

Pe 30 octombrie 2015 in clubul bucurestean Colectiv s-a produs un incendiu in urma caruia 64 de persoane si-au pierdut viata si circa 200 au fost ranite. In club, trupa Goodbye to Gravity sustinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse in timpul concertului si s-a extins rapid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img