joi, 28 martie, 2024

INCEPUT FOARTE CALDUROS de saptamana! Vor fi temperaturi de peste 30 de grade!

Distribuie:

Publicat:

Inceputul lunii iunie a debutat cu vreme capricioasa, insa saptamana viitoare va fi una calduroasa, conform estimarilor facute de meteorologi. Totusi, exista sanse de precipitatii miercuri si joi.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

IN TARA

Va fi in continuare o vreme calda, cu maxime ale temperaturii aerului cuprinse intre 22 si 31 de grade. In vestul, centrul si nordul tarii si in toata zona montana, instabilitatea atmosferica se va manifesta in special in a doua parte a zilei prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp, cu precadere la munte. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata vor fi posibile izolat. Minimele termice se vor incadra intre 9 si 19 grade.

Vremea va fi frumoasa si calda, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARTI

IN TARA

Vremea va fi calda, calduroasa dupa-amiaza in majoritatea zonelor; temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, cu cele mai scazute valori in sudul litoralului. In vestul, nord-vestul si centrul tarii si la munte instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi intervale de timp cu innorari accentuate, averse, posibil torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. In restul teritoriului va predomina o vreme frumoasa si doar in Oltenia si in nordul Moldovei, pe arii restranse, vor fi manifestari specifice instabilitatii atmosferice. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 6…7 grade.

LA BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 13…15 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img