sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Inceput promitator pentru Consiliul Judetean Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean (CJ) Vaslui incepe anul promitator cu demararea lucrarilor drumului strategic Barlad-Laza-Codaesti, dar si cu alte obiective importante pe care le-a promis in 2016.

Infrastructura rutiera este cel mai ambitios plan de investitii pentru 2017, si asta pentru ca se doreste accesarea fondurilor europene nerambursabile, pe langa cele din bugetul local.

Insusi Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui spune ca desi investitiile se vor lovi de birocratia greoaie, apelul sau catre toti cei care contribuie la acest lucru va “fluidiza” accesul catre fondurile europene.

Tot pentru acest an, oficialii judetului promit ca vor finaliza lucrarile la Centrul Cultural Judetean din fosta Casa a Armatei si, totodata, va deschide stagiunea teatrului vasluian.

Si Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui este in continua modernizare. Investitiile vor dezvolta centrele medico-sociale din judet. Tot din acest capitol facand parte si Centrul Social din Ghermanesti.

CJ Vaslui promite, de asemeni, si restructurarea Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, cu reorganizarea de activitati in diferite centre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img