vineri, 29 martie, 2024

Inchiriaza o masina si fii independent!

Distribuie:

Publicat:

Sistemul mijloacelor de transport in comun din Romania este deseori criticat, motiv pentru care este recomandat sa iei in considerare o alternativa eficienta si moderna: inchiriaza masina Bucuresti si fii independent!

Avand la dipozitie un autoturism bine intretinut, te poti deplasa atat in tara, cat si in strainatate in interes personal ori profesional. Descopera cele mai importante elemente pe care trebuie sa le iei in considerare si semneaza contractul de inchiriere in cunostinta de cauza!

Inchiriaza masina Bucuresti in functie de nevoile tale

Vrei sa pleci in concediu sau pur si simplu sa dispui de o masina pe care sa o folosesti in oras? Alege cu atentie dintre autoturismele pe care le ai la dispozitie: modele sport, de oras sau elegante. Fiecare dintre aceste variante iti ofera confortul dorit. Gandeste-te la motivul pentru care masina iti este necesara, pentru a putea lua cea mai buna decizie!

Pentru cat timp poti inchiria o masina?

Daca iti doresti sa afli pentru cat timp poti sa inchiriezi un autoturism, raspunsul este foarte simplu: intre 2 zile si cateva saptamani. Ulterior, daca ai nevoie sa prelungesti perioada de inchiriere, poti face acest lucru doar contactand reprezentantii firmei de inchirieri. Partenerii tai se vor ocupa de incheierea unui contract aditional, care sa contina informatii despre numarul de zile, dar si despre masina pentru care faci solicitarea, alaturi de tariful pe care trebuie sa il suporti.

Functii suplimentare eficiente

Nu uita sa verifici si functiile suplimentare cu care este dotat autoturismul pe care vrei sa-l inchiriezi. Aerul conditionat sau clima, sistemul audio, sistemul GPS – iata doar cateva dintre elementele care te ajuta sa beneficiezi de confortul dorit, dar si de starea de bine de care ai nevoie atunci cand conduci. In acelasi timp, vei putea ajunge oriunde, chiar daca nu cunosti cel mai bun traseu.

Citeste descrierea masinii pe care ti-o doresti si daca aici nu regasesti toate informatiile necesare, solicita mai multe detalii de la reprezentantii firmei de inchirieri.

Locul de preluare / predare

In ceea ce priveste locul de preluare, dar si de predare, imediat dupa realizarea rezervarii poti discuta cu partenerii tai, astfel incat sa stabiliti puncte care sa fie accesibile pentru ambele parti. Mai mult, trebuie sa te asiguri ca returnezi autoturismul cu plinul facut, avand in vedere ca asa il primesti la inceput.

Poti pleca si in afara Romaniei cu masina inchiriata

Daca planuiesti sa pleci la drum lung, in afara Romaniei cu autoturismul pe care il inchiriezi, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil. Ai, insa, obligatia de a informa firma cu care colaborezi, pentru ca aceasta sa iti puna la dispozitie o procura cu ajutorul careia sa respecti legislatia europeana in vigoare.

Ai nevoie de un sofer suplimentar?

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca poti beneficia si de un sofer suplimentar. Acesta trebuie sa aiba, insa, cartea de identitate valabila, dar si permis de conducere de cel putin un an de zile, pentru a fi eligibil. Impreuna veti putea conduce masina in functie de programul pe care vi-l stabiliti impreuna.

Caroutis.com este un partener de nadejde pentru tine, punandu-ti la dispozitie posibilitatea de a alege dintre zeci de autoturisme bine intretinute. Serviciul de masini inchiriere este unul flexibil si de incredere, la care poti apela ori de cate ori iti doresti, pentru a avea parte de independenta, dar si de confort. Uita de mijloacele de transport in comun si opteaza pentru o varianta mult mai convenabila si mai eficienta.

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img