joi, 28 martie, 2024

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni! Avionul unei cunoscute companii aeriene a iesit de pe pista de aterizare

Distribuie:

Publicat:

O aeronava Ryanair care efectua zborul Berlin-Bucuresti si avea 183 de pasageri la bord a depasit pista de aterizare, oprindu-se, in siguranta, pe suprafata betonata. Pilotul a intors aeronava si a continuat rulajul pana la pozitia de parcare, a informat, astazi, CNAB.

“La ora 10.37, la Aeroportul Henri Coanda, o aeronava Boeing 738, apartinand companiei Ryanair, care efectua zborul Berlin – Bucuresti, dupa aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depasit pragul fizic 08L si s+a oprit pe suprafata betonata a pistei. Aeronava a intors imediat si a continuat rulajul pana la pozitia de parcare”, se arata in comunicatul transmis de Compania National de Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

CNAB precizeaza ca “pasagerii au fost debarcati in deplina siguranta; nicio persoana nu a avut de suferit si nu s-au inregistrat pagube materiale. Aeronava se afla in acest moment la pozitia de parcare”.

In urma acestui incident aviatic, o echipa a Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile a inceput invesigatiile, conform reglementarilor in vigoare, mentioneaza CNAB.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img