vineri, 19 aprilie, 2024

INCIDENT la Arad: Un barbat care purta pe fata masca gruparii de hackeri Anonymous a intrat in primaria orasului si l-a amenintat pe primar

Distribuie:

Publicat:

Un angajat al Politiei Locale Arad care isi desfasoara activitatea la intrarea in Palatul Administrativ a fost atacat, vineri, de un barbat care purta pe fata masca gruparii de hackeri Anonymous. Acesta l-a injurat si amenintat pe primarul Aradului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Arad, un angajat al Politiei Locale Arad care isi desfasoara activitatea la intrarea in Palatul Administrativ a fost atacat, vineri dimineata, in jurul orei 5.00, de un barbat care purta pe fata o masca a gruparii internationale de hackeri Anonymous.

Atacatorul a proferat o serie de injurii si amenintari la adresa primarului Aradului si a familiei acestuia.

”In varsta de 34 de ani, D.F. a navalit pe platoul din fata Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 apartinand fostei sale sotii. Cu masca pe figura, aradeanul a patruns in incinta institutiei, unde l-a bruscat pe angajatul Politiei Locale Arad si, ulterior, a fugit de la fata locului, abandonand automobilul pe platoul din fata Primariei. Incidentul a fost semnalat atat la numarul unic de urgenta 112, cat si la numarul dispeceratului Politiei Locale Arad”, se arata intr-un comunicat al Politiei Arad.

Potrivit sursei citate, atacatorul a fost identificat si urmeaza sa dea socoteala pentru gestul sau. De asemenea, masina acestuia a fost ridicata din fata Palatului Administrativ si dusa la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului.

In acest sens, Inspectoratul Judetean de Politie Arad a preluat cazul, in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img