vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! Blestem in toata regula! O familie din Iasi a ramas iarasi pe drumuri! Casa lor a luat foc pentru a doua oara INEXPLICABIL!

Distribuie:

Publicat:

O familie cu trei copii din Iasi trece printr-o situatie de-a dreptul dramatica • Traiesc, din nou, tragedia prin care au trecut in urma cu trei ani • Situatia in care se afla pare a fi fara scapare si au nevoie de ajutor pentru a putea depasi aceste momente grele • Casa in care locuiau a ars pentru a doua oara • Tot ce aveau a fost cuprins de flacari si au ramas pe drumuri, doar cu hainele de pe ei

Pentru familia Stan, cosmarul a inceput in urma cu aproximativ trei ani, cand casa in care locuiau a ars din temelii. De atunci, necazurile se tin lant, iar acum, in plina iarna, cei cinci membri ai familiei au mai primit o lovitura grea.

Tragedia prin care au trecut in urma cu cativa ani se repeta, iar ei au ramas pe drumuri dupa ce, din nou, locuinta le-a fost distrusa de flacari. Parintii, impreuna cu cei trei copii, au ramas pe drumuri, doar cu hainele pe care le aveau pe ei, si cer disperati ajutor. Copiii familiei Stan, Alexandra, Ionela si Catalin, au vazut, pentru a doua oara, cum casa in care traiau, din satul Gaureni, in apropiere de Miroslava, a ars in totalitate.

Traiesc drama dupa drama

Familia Stan traieste in continuare o drama. Parintii sunt nevoiti sa-si creasca copiii prin vecini sau pe la rude si apeleaza la bunatatea oamenilor pentru a avea un nou punct de plecare. Daca in urma cu trei ani, cand le-a ars prima oara locuinta, a fost vorba despre un accident, de data asta, membrii familiei cred ca o mana rea a pus focul care le-a mistuit casa si tot ce aveau.

"Este pentru a doua oara cand le arde locuinta. Nu stiu, au ghinion, dar de data aceasta este posibil sa fi pus cineva focul. Prima oara casa a ars din cauza sobei", povesteste Cristi David, fratele mamei celor trei copii.

Chiar in plina iarna, acestia au ramas pe drumuri si au fost nevoiti sa-si caute adapost, cerand ajutorul rudelor. Deocamdata, parintii impreuna cu cei trei copii locuiesc la bunici, intr-o camera. Chiar daca momentan au un acoperis deasupra capului, acest lucru nu este de ajuns. Tot ce au avut a ars in incendiu si nu au mai ramas decat cu hainele de pe ei.

"Sunt cinci persoane, care momentan locuiesc in Miroslava, la bunicul din partea mamei. Ii rugam pe toti oamenii care pot si vor sa ajute, sa doneze haine, mancare, rechizite pentru copii si paturi. Nu mai au absolut nimic, au pierdut totul in incendiu", mai spune Cristi David.

Au o situatie financiara dificila

Familia Stan are o situatie financiara foarte dificila, iar parintii abia reusesc sa ii creasca si sa ii trimita la scoala pe copii. Dintre cei trei, doar fetele merg la scoala, iar parintii muncesc cu ziua, prin sat, pentru a le asigura hrana de zi cu zi.

"Au trei copii, dintre ei doar doi merg la scoala, fetele. Parintii nu sunt angajati, lucreaza cu ziua prin sat pentru a-si castiga painea. Au mare ghinion, dupa ce s-a intamplat acum trei sau patru ani, acum le-a ars din nou locuinta. Rugam pe toata lumea sa ii ajute, orice ajutor este binevenit", spune Cristi David.

In procesul-verbal de interventie intocmit de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta se arata ca locuinta familiei Stan a fost distrusa in proportie de 80%, pe data de 20 ianuarie 2018. Valoarea bunurilor distruse de flacari este estimata la suma de 70.000 de lei. In urma cercetarilor efectuate la fata locului, se pare ca locul focarului a fost acoperisul casei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img