vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! Dacian Ciolos a fost SUSTINUT de SERVICII

Distribuie:

Publicat:

Ies la iveala amanunte incendiare in legatura cu guvernarea tehnocrata de un an de zile a lui Dacian Ciolos. O voce puternica din societatea civila il pune la zid pe Dacian Ciolos si lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa Executivului care a condus Romania. Alina Mungiu Pippidi spune ca Guvernul tehnocrat a fost unul foarte slab si ca a fost condus de Serviciile Secrete.

Ciolos a fost extraordinar de slab. Sub orice critica. Practic, nu a avut nici un fel de baza de putere. Erau actori altcineva. Alticineva conducea Guvernul lui, nu el. In Guvernul lui s-au schimbat ministri pentru ca a zis altcineva. Ministrul Fondurilor Europene a fost schimbat pentru ca a vrut altcineva. Cineva din afara: in primul rand presedintia si cine are influenta asupra presedintiei. Adica serviciile secrete, ce sa ne mai ascundem dupa degete. Iar serviciile secrete daca ar fi asa de bune in politici publice, eu as spune sa le dam tara lor. Insa, nu sunt asa bune. Nici la alegeri nu sunt asa de bune, dovada ca nu a iesit optiunea pe care au vrut-o ei in alegeri. Ele se ocupa de insurectii. Daca au o anumita competenta, foarte bine. Sa le dam banii pentru acea competenta. SRI isi imagineaza ca poate sa faca totul. SRI atrage niste fonduri absolut enorme, aduna baze de date cu care apoi nu stie ce sa faca, incalca legi si reguli ca sa ajunga in posesia acestor baze de date. Insa, cand e vorba de competenta pe siguranta nationala, aresteaza pe martie doi-trei unguri. Aliniati-va, pregatiti-va!“, a tunat Alina Mungiu Pippidi, conform adevarul.ro.
Si asta nu e tot. Tirada la adresa SRI nu s-a oprit aici. “Vine SRI si ne arata ca exista o mare amenintare la adresa sigurantei nationale, trei unguri din Covasna, Harghita. Aici e problema. Cine vrea sa faca de toate si prea multe sfarseste prin a nu mai fi specializat in nimic. Ei au zis: Domnule, civilii sunt incompetenti in Romania. Umplem noi aceasta zona. In ultimii doi ani s-a produs aceasta extraordinara slabire a partidelor. pe de o parte, data de arestarile DNA, pe de alta de adevarul obiectiv ca partidele au ajuns niste resturi. Acesta e adevarul. Sunt resturi umane”, a tunat Pippidi, conform sursei citate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img