vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! Iata cat castiga o tanara hostessa intr-o zi, in Romania

Distribuie:

Publicat:

Pe strazi, la concerte, in cluburi selecte sau evenimente de profil, peste tot ne intalnim cu ele. Fete imbracate in rochii provocatoare cu un zambet frumos ne intampina pentru a destinde atmosfera sau a ne convinge sa cumparam un anumit produs. Majoritatea sunt studente si practica acest job ca pe unul sezonier, pentru a obtine niste bani de buzunar, insa, in functie de eveniment, suma primita poate creste semnificativ.

Dar iata cat poti castiga ca hostess sau promoter, in functie de eveniment.

Pentru targuri, petreceri de firma sau diverse evenimente suma incepe de la 19 lei/ora. Ca promoter la targuri sau conferinte de profil, castigul minim este de 13 lei/ora.

In cazul in care nu mergi la evenimente sau petreceri, poti fi promoter stradal contra unei sume medii minime de 12 lei pe ora.

Multe fete aleg insa sa participe la diverse activitati in care sa se joace cu copiii. Astfel, pentru un job de animator la evenimente, acestea castiga minimum 15 lei/ora.
Aceste job-uri sunt in general zilnice, saptamanale sau lunare, iar timpul petrecut “la munca” variaza intre 4 si 12 ore. sursa: gandul.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img