vineri, 26 aprilie, 2024

INCREDIBIL! O stewardesa ieseanca acuzata de camatarie! Ieseanca ascunde un secret teribil din trecutul ei

Distribuie:

Publicat:

O tanara din Iasi care lucreaza pe postul de stewardesa la una dintre cele mai mari companii aeriene din lume ascunde un secret teribil • In trecut, aceasta a fost implicata in mai multe combinatii cu diverse personaje controversate din lumea afacerilor imobiliare • Numele tinerei iesence care este extrem de popular in mediul online apare chiar intr-o plangere depusa la Parchet pentru inselaciune, in urma careia o intreaga familie a ajuns pe drumuri

O tanara din Iasi care a ajuns sa lucreze pentru una dintre cele mai importante companii de transporturi aeriene din lume ascunde un secret teribil din trecutul ei.

Stefania Sidor, in varsta de 35 de ani, este extrem de cunoscuta in mediul online, lucrand pentru diverse publicatii cu specific feminin, iar de scurta vreme este angajata ca stewardesa la compania de transporturi Blue Air. Pozand intr-un model pentru tinerele din jur, Marinela Stefania Sidor ascunde insa un secret teribil, numele ei aparand intr-un scandal de inselaciune din lumea afacerilorimobiliare.

Este vorba despre o plangere depusa in urma cu aproape doi ani la Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi de catre ieseanul Gabriel Mircea Tarabuta, care sustine ca a fost inselat de patronul unei agentii imobiliare aflat in diverse combinatii cu alte personaje controversate, printre care s-ar fi aflat si tanara ieseanca.

"In anul 2012 am dat un anunt la un ziar local pentru vinderea apartamentului proprietate personala… Anuntul a fost preluat de catre Balteanu Stelian din loc. Letcani, jud. Iasi, patron al Agentiei Imobiliare ROM CASA Balteanu SRL, care s-a prezentat la domiciliul nostru pentru a-l vizualiza in vederea promovarii si ulterior vanzarii… In acel apartament locuiam impreuna cu mama mea si cu logodnica mea.
Numitul Balteanu Stelian ne-a vizitat acasa timp de circa un an de zile, afland astfel ca eu si cu mama eram intr-o situatie precara in urma decesului tatalui meu, mama fiind pensionara cu grave probleme de sanatate. Domnul Balteanu Stelian, constatand aceasta situatie disperata a noastra, a profitat si ne-a propus un mic ajutor financiar, cu conditia ca si noi sa-l ajutam pe el sa obtina un imprumut pentru a-si putea dezvolta afacerea, respectiv extinderea agentiei imobiliare, promitandu-ne mie si logodnicei mele ca ne va angaja la societatea dansului", se arata in reclamatia facuta de ieseanul Gabriel Mircea Tarabuta.

CITESTE CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img