vineri, 29 martie, 2024

INCREDIBIL! PE POST DE SARDINE! AȘA STAU PACIENȚII LA SECTIA DE CARDIOLOGIE A SPITALULUI BARLADEAN. FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

“ Ca sardinele” așa stau pacienții internați in sectia de Cardiologie a spitalului de urgenta “ Elena Beldiman” din Barlad.

Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil si lansate in spatiul virtual alături de întrebarea: “ comentariile le faceți voi dragi prieteni”. ost filmat ieri noapte la ora 01.

Pacientul pus la aparatul de oxigen ,un bătrân de 85 de ani a fost adus si instalat în pat cu pacientul care era internat cu o săptămână în urmă .

Nu este pentru prima data când institutia sanitara barladeana ajunge sa fie “ vedeta” . In 2015 stirea legata de personalul medico-sanitar de la secţia Interne Cronici ajungea pe național.

Doctorii de acolo au gândit o strategie pentru a împiedica transferul secţiei la o distanţă de aproape 20 de km, în incinta fostului Spital Tutova. Pentru a îndeplini planul de conformare necesar obţinerii autorizaţiei sanitare au renunţat la două cabinete medicale şi la grupul sanitar. Si Compartimentul de Primire-Urgente se poate “ lauda” cu feedback-uri negative , asta in conditiile in care fiecare dintre noi plătim cu “ vârf si îndesat” dările către statul roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img