joi, 28 martie, 2024

Indiferenta si dispret ! Un consilier local al municipiului Vaslui este campion la frecat menta

Distribuie:

Publicat:

Aventurile directorului plimbaret Sorin Popoiu prin Polonia. Nu a participat la deschiderea anului scolar, dar taie frunze la caini prin excursii cu corala „Fantasia”

Nume: Popoiu
Prenume: Sorin
Ocupatia: profesor de limbile franceza si engleza
Functia: director al Scolii „Stefan cel Mare” din Vaslui, cu voia colegilor sai din PSD

Mare amator de distractii platite de parintii elevilor si pasionat de tras mata de coada, in timp ce ridica o leafa frumusica, profesorul Sorin Popoiu se plimba de zor. Mai nou, prin Polonia, sub pretextul ca insoteste la un concurs membrii coralei „Fantasia”.

Ignorand sutele de elevi si parinti care l-au asteptat la festivitatea de deschidere a anului scolar 2016 – 2017, dar si pe colegii sai, dascali la aceasta unitate scolara, Sorin Popoiu a preferat sa dea munca pe distractie si sa mai bifeze o plimbare prin Europa, constient ca nimeni nu-i va spune nimic, din moment ce este tinut in brate de PSD.

Obisnuit sa mearga prin toata Europa pe bani altora, Popoiu, care de ceva timp a obtinut si functia de consilier local, dovedeste ca este total dezinteresat de scoala pe care o conduce si prefera sa petreaca prin tari straine, decat sa fie alaturi elevi si de profesori. Este bine cunoscut faptul ca prin periplurile sale pe meleaguri straine, Popoiu e nelipsit de la petrecerile stropite din plin cu alcool.

Astfel, desi are in grija elevi, profesorul nu se da in laturi de la baute de pomina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img