vineri, 19 aprilie, 2024

Indivizii care AU BĂTUT un șofer, de față cu polițiștii, au fost REȚINUȚI

Distribuie:

Publicat:

Cei trei indivizi din Buzău care au bătut, în trafic, un șofer de față cu polițiștii au fost reținuți și urmează să ajungă în fața judecătorilor pentru arestare.

"În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie a.c., în care un buzoian, în vârstă de 41 de ani, a fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, au fost reținuți, pentru 24 de ore, cei trei bărbați, cu vârste de 27 și 44 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei bărbați urmează a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul", anunță IGPR.

Un șofer din Buzău a fost umărit în trafic de mai mulți indivizi, care l-au atacat și i-au spart mașina.

Bărbatul a fugit de următoritori și s-a oprit în momentul în care a ajuns în zona unui echipaj de poliție. Le-a cerut ajutorul polițiștilor și aceștia i-au cerut să stea în mașină, pentru a fi protejat.

Între timp, unul dintre agresori s-a apropiat de mașină și l-a bătut pe șofer până când l-au umplut de sânge, chiar de față cu polițiștii.

Ulterior, polițiștii i-au reținut pe agresori, dar aceștia sunt judecați în stare de libertate.

Pe materialul video se aude bărbatul agresat care sună, din nou, la 112: ”Doamnă, ce poliție mi-ați trimis că m-au bătut cu poliția, m-au nenorocit! M-a bătut cu poliția de față, am plecat de acolo”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img