vineri, 29 martie, 2024

INEDIT! Fiul lui Dolanescu a ajuns parlamentar in Costa Rica

Distribuie:

Publicat:

Daca Ionut a urmat cariera lui Ion Dolanescu in muzica, Dragos l-ar putea face mandru pe tatal sau. Stabilit in Costa Rica, pana recent avea o cariera bine stabilita in psihiatrie, dar a decis sa urmeze si alt drum. Dragos Dolanescu s-a inscris in Partidul Republican din Costa Rica si a militat pentru ajutorarea oamenilor saraci. Recent, el a fost ales deputat in Parlamentul din aceasta tara, candidand intr-o circumscriptie din Alajuela, al doilea oras ca marime din Costa Rica, dupa San Juan. Dragos Dolanescu este casatorit si are doi copii. Dupa moartea lui Ion Dolanescu relatiile cu fratele sau s-au racit, iar in urma procesului de impartire a averii cei doi nu-si mai vorbesc. Vila in care a locuit marele artist a fost cel mai disputata de cei doi.

A mostenit 500.000 €, dar sta cu chirie in Costa Rica

Dragos Dolanescu (42 de ani) este invidiat in zadar ca a mostenit jumatate din averea tatalui sau, Ion Dolanescu, nu de alta, dar si acum ii bate vantul prin buzunare. Casa din Sinaia se afla intr-o stare deplorabila, iar unul dintre terenuri il va dona. In plus, in timp ce Ionut, fratele sau, se lafaie intr-o vila superba in America, Dragos sustine ca duce un trai modest in Costa Rica, unde castiga doar cat sa-si acopere cheltuielile de zi cu zi.

Dragos si Ionut Dolanescu  (46 de ani) au incheiat procesul pe averea de un milion de euro anul trecut, in iulie, ambii intrand pe loc in posesia mostenirii. Mezinul familiei sustine insa ca nu s-a imbogatit, ci mai degraba o sa ajunga dator-vandut, caci trebuie sa mai scoata bani grei din buzunar pentru reparatii: “Vila cu 15 camere din Sinaia, evaluata la 290.000 de euro, este fosta casa de vacanta a tatalui meu, iar eu am primit-o in 2017 intr-o stare deplorabila. Am nevoie de vreo 200.000 de euro ca sa o repar si sa o transform intr-un hotel. Tata tinea mult la ea, ma rugase sa nu o vand, asa ca nu o pot instraina. Am mai primit de la Ionut o diferenta de 100.000 de euro, dar multi s-au dus pe restante, pe acte, pe biletele de avion, ca sa vin in tara”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img