joi, 28 martie, 2024

INEDIT! Presedintele Islandei vrea sa interzica pizza cu…ananas

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Islandei s-a lasat angrenat intr-o dezbatere incinsa privind meritele utilizarii ananasului ca topping pentru pizza, afirmand ca este impotriva acestei practici si ca daca ar putea ar interzice-o

Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri de saptamana trecuta cu elevii de la o scoala din orasul nordic Akureyri, presedintele Gudni Johannesson a fost intrebat care este parerea lui in aceasta chestiune. Johannesson a raspuns ca se opune atat de tare utilizarii ananasului la pizza ca ar putea inainta o lege care sa interzica aceasta combinatie, scrie tabloidul islandez Visir. Marti, presedintele islandez si-a clarificat pe Facebook pozitia privind aceasta putin probabila reglementare referitoare la folosirea ananasului ca topping pentru pizza.

“Imi place ananasul, dar nu pe pizza. Nu am puterea de a face legi care sa le interzica oamenilor sa puna ananas pe pizza”, a scris el in limba engleza. “Ma bucur ca nu am asemenea puteri. Presedintii nu ar trebui sa aiba puteri nelimitate. Nu as vrea sa detin aceasta pozitie daca as putea da legi care sa interzica lucrurile care nu-mi plac. Pentru pizza, recomand fructele de mare”, a mai scris Gudni Johannesson.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img