sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Infometarea de o zi – un remediu extraordinar

Distribuie:

Publicat:

Cel mai potrivit este sa începeti aceasta practica prin înfometarea timp de o zi. Înfometarea timp de o zi va ca ajuta sa va mentineti fara hrana macar pe un anumit timp, fapt ce pentru majoritatea oamenilor de pe planeta noastra este un miracol. Desigur, puteti sa tineti foame o perioada îndelungata, însa fara experienta si o monitorizare din partea medicului nu trebuie sa faceti acest lucru. Înfometarea de o zi constituie un remediu de asanare foarte puternic.

Acesta sporeste imunitatea, contribuie la purificarea si întinerirea organismului. Totodata, înfometarile regulate de o zi va vor învata cum sa iesiti corect din înfometare, sa controlati simtul foamei si va forma o perceptie corecta fata de alimente. Termenul minim de adaptare – o luna. Cel dorit – 3 luni.

Tehnica practicarii

Ce se întîmpla cu organismul atunci cînd manînci fara a-ti fi foame?
În orice activitate pe care o începeti pentru prima data, este importanta atitudinea. De aceea, timp de o saptamîna concentrati-va asupra evenimentului. Stabiliti data si planificati-va activitatile astfel, încît sa nu va împiedice nimic în acea zi.

La fiecare masa gînditi-va la evenimentul ce va asteapta si încercati sa va mentineti apetitul. În fiecare seara, înainte de somn, concentrati-va, gînditi-va ca urmeaza sa savîrsiti aceasta mica fapta eroica. Încercati sa va convingeti rudele în necesitatea si utilitatea acestui pas, macar din pozitia unui mod de viata sanatos. Aceasta va va ajuta sa îndepliniti mai usor cele planificate.

Cu o zi înainte de înfometare nu mîncati mult, nu consumati alcool. Urmatoarea zi o veti petrece fara mîncare, iar asta înseamna timp liber berechet. De aceea daca tineti foame pentru prima data, încercati sa va gasiti ocupatie. Cel mai bine, daca vor fi activitati în aer liber, la vila, în padure, dar puteti sa petreceti aceasta zi si acasa.

Nu tineti prima înfometare la lucru. Atentia sporita asupra persoanei Dvs. ar putea doar sa dauneze scopului dorit, în plus, por aparea dureri de cap, ameteli, slabiciuni, dispozitie proasta, miros din urît din gura, ceea ce poate influenta asupra relatiilor cu cei din jur si îngreuna procesul de înfometare. Ulterior, puteti sa practicati înfometarea si la serviciu, însa prima data e bine sa o faceti într-o zi libera.

Straduiti-va sa beti mai multa apa, simpla, fara adausuri. Însa daca sînteti atît de legati de mîncare încît nu puteti fizic sa suportati, atunci adaugati putina miere în apa – o lingurita la un pahar cu apa. tineti minte ca cel mai important lucru în procesul de înfometare este schimbarea viziunii asupra lumii, asupra persoanei Dvs., schimbarea stereotipurilor, adica manipularea cu propria constiinta. si doar în al doilea rînd – impactul benefic asupra corpului, fapt ce este o consecinta a primei actiuni.

În prima zi de foame e bine sa faceti clisma, respiratie curativa, sa faceti asane, exercitii fizice simple, bai de apa si alte proceduri SPA. Important e sa nu faceti supraefort. Seara, încheiati înfometarea, faceti dus si luati cina. Cina trebuie sa fie usoara – o salata si ceai.

A doua zi, alimentatia poate fi obisnuita, dar straduiti-va sa nu faceti abuz. Daca va simtiti destul de usor, atunci amînati salata si ceaiul pentru dejunul din ziua urmatoare. Astfel, veti avea deja 36 de ore de înfometare. Daca nici dimineata nu veti simti nevoia de a mînca, atunci, puteti sa tineti foame pîna seara, adica 48 de ore, iar daca pîna în dimineata urmatoare- atunci doua zile.

Cu o experienta suficienta si constitutia corespunzatoare, puteti tine si foame uscata – adica sa nu consumati nici apa. Orice om poate trai fara mîncare si apa cîteva zile si doar ignoranta noastra ne face sa murim de frica într-un timp atît de scurt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img