joi, 25 aprilie, 2024

Informatii explozive! Trecutul amoros dintre Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi! Cum a scapat actualul presedinte al Romaniei de acuzatiile de trafic cu copii

Distribuie:

Publicat:

Ziaristii de la flux24.ro amintesc ca omologii lor de la ziare.com si-au schimbat radical opiniile in ceea ce-l priveste pe presedintele Klaus Iohannis. Daca in 2009, cei de la ziare.com scriau ca Iohannis era acuzat pentru neglijenta in serviciu, in legatura cu retrocedarea in 2005 a unor terenuri catre persoane care nu indeplineau conditiile, in prezent situatia este alta.    

„Site-ul azi pro Iohannis facea dezvaluiri explozive despre relatia Klaus Iohannis-Laura Codruta Kovesi.

Iohannis mai are si un dosar de pe vremea cand in Sibiu, inspectorul scolar Iohannis era acuzat de trafic cu copii, despre care se zice ca ar fi ajuns in bancile cu organe, potrivit AIM. El ar fi fost, insa, pus la adapost de fosta lui iubita, Laura Codruta Kovesi, acum procuror general. In zona Sibiului se spune ca la inceputul anilor ’90 intre baschetbalista Kovesi si tanarul profesor Iohannis ar fi fost o relatie de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruta l-a protejat pe actualul primar si l-ar fi scos din tot felul de incurcaturi, ajutandu-l in ceea ce priveste cercetarea penala sub acuza traficului de copii, mai scria ziare.com.

Klaus Iohannis a fost cercetat de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in legatura cu trei dispozitii de primar prin care s-a dispus restituirea a trei terenuri, fara sa se mentioneze si constructiile de pe acele terenuri, mai spunea siteul astazi pro Iohannis”, au notat cei de la flux24.ro.

CITESTE SI: Liviu Plesoianu: ''Statul Paralel se transforma chiar in aceste zile in Statul Nazist…''

Deputatul Liviu Plesoianu iese din nou, la rampa, si vine cu "dezvaluiri" si acuzatii incredibile. Intr-o ampla postare pe Facebook, social-democratul sustine ca mai nou, statul paralel "se transforma chiar in aceste zile in statul nazist". "Ideea e simpla: in statul nazist „Romanica”, trebuie ca, „pas cu pas”, sa nu mai aiba dreptul de a se exprima decat membrii Sectei Kovesi-Iohannis", sustine politicianul.

Statul Paralel se transforma chiar in aceste zile in Statul Nazist. …Noi ce facem?

Credeati ca acapararea intregii Romanii de catre Statul Paralel este ultima etapa a experimentului la care suntem supusi? Nu, nu este. Urmatoarea etapa, care se desfasoara chiar in aceste luni, este transformarea Statului Paralel in Statul Nazist. De ce este necesara aceasta noua etapa? Pentru ca cei care ne hotarasc destinul in laboratoare vor sa evite „erori” precum cea din 2012, cand am fost atat de aproape sa le dejucam planurile prin Referendumul impotriva lui Basescu. Daca urmariti cum au evoluat lucrurile de atunci si pana in zilele noastre, primul lucru pe care il veti observa, foarte usor, este RADICALIZAREA apostolilor Statului Paralel. Priviti retrospectiv acest crescendo al agresivitatii: Rosia Montana – Colectiv – OUG 13 – „Next Level”. Veti constata ca „maturizarea strazii” inseamna de fapt un singur lucru – trecerea catre un nivel de agresivitate atat de mare incat majoritatea sa nu se mai simta majoritate si, cel mai important, sa nu mai aiba curajul sa se exprime. „Next level” este nivelul de agresivitate exacerbata, la pragul violentei, avand menirea de a-i determina pe cei multi sa stea in bancile lor si sa-si tina gura. Acesta este nivelul urmator, cel in care, fiindu-va frica, desi cunoasteti faptul ca sunteti majoritari – SA NU MAI AVETI CURAJUL DE A VA EXPRIMA! „Next Level” este exact sloganul care certifica trecerea de la etapa Statului Paralel la cea a Statului Nazist.", scrie Plesoianu.

" In statul nazist „Romanica”, atunci cand niste oameni decid sa lase canapeaua calda de acasa si sa protesteze impotriva abuzurilor, vin repede ultrasii scelerati ai statului paralel si, cu agresivitate si ura vida, incearca sa intimideze, sa genereze conflicte, inclusiv violenta.

In statul nazist „Romanica”, cei care se lauda ca „apara democratia si justitia” in strada nu sunt capabili sa-i lase in pace pe cei care vor sa-si exercite la randul lor dreptul de a protesta. In statul nazist „Romanica”, daca nu esti cu Kovesi si Iohannis, nu ai dreptul sa te exprimi public. Daca o faci, trebuie sa suporti agresivitatea bolnava a celor care prin „democratie” inteleg „dreptul” dumneavoastra de a va fi frica sa aveti alte opinii decat ale lor. In statul nazist „Romanica”, dumneavoastra nu va duceti peste apostolii Sectei Kovesi cand ei isi oficiaza public slujbele de preamarire, insa ei se prezinta imediat, cu nebunii din dotare, oriunde incercati sa va exprimati. Ideea e simpla: in statul nazist „Romanica”, trebuie ca, „pas cu pas”, sa nu mai aiba dreptul de a se exprima decat membrii Sectei Kovesi-Iohannis.

In statul nazist „Romanica”, cei care isi ridica singuri statui de mari aparatori ai democratiei si justitiei vor ca televiziunile unde nu se transmit doar slujbele Sectei lor sa fie inchise. Pentru ei, nu are nicio importanta ca acele televiziuni au cea mai mare audienta, nu conteaza absolut deloc faptul ca milioane de romani le urmaresc tocmai pentru ca rezoneaza. Nu, in statul nazist „Romanica”, televiziunile care nu preamaresc dumnezeii Sectei trebuie inchise, iar cei care lucreaza acolo trebuie agresati non-stop, ei si milioanele de romani care savarsesc pacatul de a-i urmari.

In statul nazist „Romanica”, intelectualii-inchizitori ai Sectei cer public boicotarea editurilor unde sunt publicate carti care nu le convin. Si, tot in statul nazist „Romanica”, cand persoane repudiate de Secta indraznesc sa nu dispara in neant, asa cum membrii Sectei le-au poruncit, ba mai mult – se dedau sacrilegiului de a-si publica o carte, soldatii Sectei ies la atac si nu ii lasa sa le vorbeasca celor care au venit sa-i asculte.

De asemenea, in statul nazist „Romanica”, sceleratii Sectei, dandu-se „jurnalisti”, intra peste zeci de reporteri care ii adreseaza cuiva intrebari si nu lasa televiziunile sa isi faca meseria. In statul nazist „Romanica”, respectivii fanatici grav avariati la mansarda nu numai ca circula liberi indiferent ce ar face, dar au si galerie. Membrii Sectei ii considera niste eroi…

In statul nazist „Romanica”, daca un partid ii deranjeaza pe membrii Sectei, acestia insista – in numele unei noi… „democratii” – sa se radieze acel partid, sa fie desfiintat. Nu conteaza ca e partidul cel mai mare din tara, cu cei mai multi membri si votanti. Importanta e doar Secta, importanti sunt doar membrii ei. Ei sunt RASA curata, OMUL NOU. Restul – niste gandaci care trebuie sa dispara…

In statul nazist „Romanica”, daca un om in varsta voteaza „cu cine nu trebuie” si protesteaza „in sensul gresit”, el trebuie grabnic ridiculizat, injurat, etichetat drept „mumie comunista iesita din formol”. Daca si-ar pune singur capat zilelor, membrii Sectei ar bea sampanie, fericiti ca au mai scapat de un gandac care ii deranja.

In statul nazist „Romanica”, este ceva absolut firesc ca un lucrator din domeniul IT, favorizat fiscal fata de toti ceilalti cetateni, sa scrie tot el pe Facebook ca „acei zombi fara dinti care apara borfasii sunt cu totii niste asistati social care ne distrug tara”. Carevasazica el, cu salariul lui consistent si cu facilitatile fiscale de care numai el si cei din categoria lui beneficiaza, nu numai ca nu se revolta impotriva acestei evidente discriminari, dar chiar pluseaza si spune ca cei care primesc pensie pentru zecile de ani de munca grea pe bani putini si fara favoruri din partea nimanui nu sunt de fapt decat niste „asistati social”… Ei bine, da, in statul nazist „Romanica” acest lucru se intampla, iar respectivul lucrator din IT primeste sute de LIKE-uri, ajungand un purtator de cuvant al Sectei, exact in sensul bine punctat de catre Umberto Eco: „E invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului fata de care spectatorul se simtea superior. Drama internetului este ca l-a promovat pe idiotul satului ca purtator de adevar!”…

In statul nazist „Romanica”, Papesa Sectei – „Doamna K” – isi permite sa ne minta in fata, la ore de maxima audienta, in pofida tuturor evidentelor, pentru simplul motiv ca nu ni se adreseaza noua, ci fanaticilor spalati pe creier ai Sectei pe care o conduce. Ea stie ca pe noi ne va enerva si mai mult, dar n-o intereseaza, pentru ca stie si ca ii va mobiliza pe roboteii ei neinformati si neganditori, implantandu-le si activandu-le CIP-ul „Next Level”.

In statul nazist „Romanica”, Liderul Sectei scrasneste din dinti si ranjeste agresiv atunci cand nu-i convin intrebarile jurnalistilor. Acelasi Lider al Sectei care ciocnea cupe pline cu sampanie impreuna cu aripa „tehnocrata” a Sectei la doar 17 zile dupa tragedia din Colectiv si la chiar mai putine zile dupa ce ne spusese, cu un cinism diabolic, ca „a fost nevoie sa moara oameni pentru ca demisia premierului sa se produca”.

In statul nazist „Romanica”, Führer-ul este cel care hotaraste cine merita si cine nu merita sa fie considerat om, cine merita si cine nu merita sa fie considerat roman. In statul nazist „Romanica”, Führer-ul nu e presedintele tuturor romanilor, cum il obliga insasi Constitutia, ci e doar presedintele „romanilor lui”. Pe restul, daca ar putea, sunt ferm convins ca i-ar deporta. …In cel mai fericit caz!

…Si inca ceva foarte important, inainte de a concluziona. Stiti de ce pompeaza Secta atat de multi bani in Propaganda? Pentru ca, fundamental, singurul lucru care ii impiedica sa actioneze EXACT ca pe timpul lui Goebbels este timpul diferit in care traim, in context global. Si atunci isi reduc la tacere adversarii transformandu-i in „INCULPATI” si „PENALI” cu ajutorul Papesei, „Doamna K”. Iar pe dumneavoastra, milioanele de romani care intelegeti ce se petrece, va reduc la tacere prin ro-BOT si alti scelerati teleghidati aidoma lui. Ideea e sa va fie frica sa mai scoateti fie si doar un sunet impotriva Sectei lor!

…Acum, sa si concluzionez. Pentru mine, lucrurile sunt cat se poate de clare (si astfel le raspund si celor care se intreaba de ce un membru al majoritatii parlamentare iese in strada, in fata Templului Anticoruptei din Sufragerie si la Palatul Insului-din-Deal). …Nu mai e vorba doar despre Statul Paralel. Este vorba deja despre Statul Nazist. Iar cine pricepe ce spun eu acum nu ma va mai intreba niciodata de ce eu, parlamentar din majoritatea parlamentara, ies in strada. Nu ma va mai intreba niciodata asta pentru ca va intelege ca, separat de ce fac in Parlament, am ales sa arat ca EXIST ca om care NU e de acord ca tara sa sa se transforme intr-un Stat Nazist condus din sufrageriile Sectei! Iesitul meu in strada nu are legatura cu partidele, cu politica, are legatura cu lucruri mult mai grave care se intampla sub ochii nostri chiar in Anul Centenarului! Cine are ochi de vazut sa vada. Cine are urechi de auzit sa auda. Iar cine are trasaturi de OM LIBER, sa si le exercite. …Cat inca nu e prea tarziu!", mai spune deputatul social-democrat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img