sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Infrangere suferita de Nationala de handbal a Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Nationala de handbal a Romaniei a pierdut si al doilea meci cu o echipa puternica disputat la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca, scor 22-26, cu Norvegia.

Meciul a fost condus de la un capat la celalalt de norvegience, care s-au dovedit a fi prea tari pentru jucatoarele noastre. Cu un contraatac foarte bun, adversarele romancelor conduceau la 4 goluri distanta dupa mai bine de jumatate din prima repriza, cand Romania nu inscrisese decat doua goluri.

Avand in Cristina Neagu o jucatoare in mare forma, Romania a revenit insa pana la pauza si a reusit sa mentina diferenta constanta, dupa prima repriza scorul fiind de 13-10 pentru Norvegia.

In partea a doua, romancele s-au vazut conduse rapid la 6 goluri distanta. Chiar daca in ultimul sfert de ora au reusit sa revina la trei goluri diferenta, nu au putut sa se apropie mai mult, in ciuda reusitelor foarte frumoase ale Cristinei Neagu.

Dupa un meci slab cu Spania, “tricolorele” reusesc o evolutie buna impotriva Norvegiei, insa urmeaza meciul de vineri seara cu Rusia, care pare cea mai buna echipa de la acest Campionat Mondial.

In urma rezultatului de joi seara, este clar ca romancele vor incheia grupa pe ultima pozitie care asigura calificarea in optimi, a 4-a, dupa Rusia, Norvegia si Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img