vineri, 29 martie, 2024

Infuzie pentru slabit cu scortisoara si lamaie

Distribuie:

Publicat:

Observand beneficiile scortisoarei in diabet, a fost usor sa se extrapoleze si sa se spuna: „De ce sa nu incercam virtutile scortisoarei si la persoanele care doresc sa piarda in greutate?”. Prin urmare, s-a remarcat efectul de „scadere a apetitului”, in principal atunci cand simtim nevoia de ceva dulce. Numerosi nutritionisti recomanda folosirea unei mici cutii continand scortisoara, vanilie, coaja de portocala, cafea, pe care este suficient sa o mirosi pentru a indeparta nevoie de a rontai. Puteti adauga si o picatura de ulei de scortisoara si o picatura de ulei de portocala sau mandarina. Putina pudra de scortisoara adaugata la ceai va diminua, de asemenea, pofta de mancare.

Numeroase studii facute in laboratoarele unor universitati de prestigiu arata ca scortisoara contine elemente susceptibile de a lupta impotriva diabetului de tip 2. Ea contine care echilibreaza glicemia, stimuland insulina si joaca si un rol in prevenirea diabetului. Testele au demonstrat o ameliorare a nivelului glicemiei post-prandiale (dupa masa) la pacientii care consumau un gram de scortisoara pudra pe zi timp de cel putin o luna. Este, deci, recomandata diabeticilor si pot folosi fara rezerve acest condiment milenar.

Printre aceste produse care maresc rata metabolica se numara, fara doar si poate, scortisoara si lamaia. Pe de o parte, scortisoara tine sub control productia de insulina si nivelul carbohidratilor din sange. In loc sa ii depoziteze, scortisoara obliga organismul sa foloseasca carbohidratii ingerati pe post de energie. Pe de alta parte, daca o bem in fiecare zi, urmatoarea infuzie cu scortisoara si lamaie ne poate ajuta sa eliminam grasimea abdominala. Astfel, vom pierde in greutate treptat si intr-un mod sanatos.

Iata cum poti profita de aceste 2 ingrediente pentru a slabi:

Ingrediente: 1 betisor de scortisoara, 5 linguri (50 ml) de zeama de lamaie, 1 lingurita (7,5 g) de miere, 1 cana (250 ml) de apa

Instructiuni: Ingredientele necesare sunt identice cu cele de care ai nevoie pentru a prepara remediul anterior. Si modul de preparare este identic. Singura diferenta este faptul ca, de data aceasta trebuie sa consumi remediul cu 20 de minute dupa masa principala a zilei. Astfel, iti vei accelera metabolismul si iti vei proteja digestia. G.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img