miercuri, 24 aprilie, 2024

Intampina sezonul cald cu un corp de invidiat

Distribuie:

Publicat:

Kilogramele in plus sunt o povara a femeilor. De aceea o dieta echilibrata si un regim de viata sanatos sunt esentiale pentru o imagine desavarsita! In sezonul de primavara – vara, multe femei tin regimuri de slabire iar acestea duc la privarea organismului de vitaminele si mineralele de care are nevoie. La sfarsitul unui astfel de regim se poate intampla ca pielea sa nu mai fie asa de stralucitoare, unghiile sa inceapa sa se exfolieze si sa se rupa, parul sa devina lipsit de stralucire si casant. Tocmai din cauza acestor probleme este bine sa ne bazam pe suplimentele nutritive special concepute de specialisti pentru a ne reda stralucirea si sanatatea de care avem nevoie.

Alege Perfectil – un aliat al tau in cura de slabire si nu numai care are 22 nutrienti (vitamine, minerale si antioxidanti naturali) ajutandu-te astfel sa iti mentii sanatatea si frumusetea in orice conditii.
Un  singur comprimat zilnic si te vei bucura pe deplin de sezonul cald! Acest produs se gaseste in farmacii si costa 30 de lei.

10 lucruri despre unghii pe care trebuie sa le stii

Ingrediente “cheie” pentru par precum  Biotina (combate alopecia, albirea parului), Cupru (rol in formarea foliculilor de par si in generarea rezistentei), Magneziu, Zinc, Iod. Nutrienti speciali pentru piele Mangan (vital pentru o piele sanatoasa), antioxidanti, vitamina C, vitamina E (protejeaza impotriva radicalilor liberi), extract de sambure de strugure. Formula benefica pentru sanatatea unghiilor: Zinc (impiedica aparitia petelor albe de pe unghii), Fier,  L-Cisteina (necesara in cresterea unghiilor), vitamina C. 

Conceput special sa suplineasca procesul de ingrijire zilnica, Perfectil este este un supliment alimentar care se poate folosi si pentru sanatatea generala a organismului, nefiind necesara administrarea unui alt supliment nutritiv in acelasi timp. Produsul este recomandat la orice varsta atat femeilor, cat si barbatilor. De asemenea, poate fi folosit si de mamele care prezinta simptome de cadere a parului si fragilitate a unghiilor dupa nastere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img