vineri, 29 martie, 2024

Intamplare SOCANTA! A MURIT in timpul BACALAUREATULUI! Conducerea liceului facea PRESIUNI URIASE asupra ei

Distribuie:

Publicat:

Femeia in varsta de 43 de ani, mama a doi copii mici, a facut un infarct la locul de munca – Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza” din Galati – in timp ce introducea in calculator o serie de date legate de examenul de Bacalaureat. Potrivit colegilor de munca Rozina Miron era foarte obosita si stresata si se considera hartuita de conducerea liceului, scrie Adevarul.

Rozina Miron (43 de ani), Informaticiana de la Colegiul National “Al. I. Cuza”, a facut infarct luni seara, in jurul orei 18,00, in timp ce introducea datele de la contestatiile de la Evaluarea Nationala, dupa ce fusese dimineata si in comisia de Bacalaureat. Colegii si prietenii sustin ca femeia – mama a doi copii: unul de trei si altul de zece ani – era foarte obosita si foarte stresata, nu doar din cauza volumului imens de munca, ci si pentru ca era intr-un conflict cu conducerea institutiei de invatamant.

Un echipaj SMURD a fost la fata locului imediat dupa ce femeii i s-a facut rau, medicii au inceput imediat resuscitarea, care a continuat atat in autospeciala, cat si la UPU. Dupa o ora, in ciuda eforturilor, salvatorii au fost nevoiti sa declare decesul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img