vineri, 29 martie, 2024

Intarirea sistemului imunitar: Exercitiu eficient propus de un doctor rus pentru o sanatate de fier – Dureaza mai putin de un minut

Distribuie:

Publicat:

Cu toții știm că sistemul imunitar este, de fapt, prima linie de apărare împotriva bolilor și infecțiilor. Este un ansamblu de interacţiuni complexe, ce implică diferite organe, structuri şi substanţe. Sistemul imunitar luptă împotriva microorganismelor care produc boli şi care îngreunează procesul de vindecare.

Prin urmare, un stil de viață echilibrat și susținerea organismului sunt elemente vitale când discutăm despre subiectul întărire sistem imunitar. Cu câteva mici ajustări, poți realiza întărirea sistemului imunitar destul de ușor.

Cel mai ușor exercițiu. Întărirea sistemului imunitar în 15 secunde

Profesorul rus Sergey Bubnovsky este un specialist în kinesioterapie. Acesta recomandă o metodă foarte simplă şi eficientă, care relaxează, alungă senzaţia de picioare grele şi obosite, vindecă răceala şi consolidează imunitatea, potrivit doctorulzilei.ro. Sfatul specialistului este următorul:
În fiecare seară, se umple un lighean cu apă rece, în care se înmoaie picioarele. Nu se foloseşte apă caldă.

Loviţi uşor apa cu tălpile şi jucaţi-vă cu ea timp de 15 secunde. După acest timp, se scot picioarele din apa rece, iar fără a le usca sau şterge cu prosopul (ci ude) vor fi încălţate imediat cu o pereche de şosete groase din lână. Timp de un sfert de oră, se va circula prin casă. Repetaţi această procedură în fiecare seară, pentru stimularea imunităţii.

continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img