vineri, 19 aprilie, 2024

Interlopul oradean Romi Negus l-ar fi provocat pe Mircea Nebunu la un meci in ring! Nelson Mondialu, dezvaluire bomba din razboiul clanurilor de saptamana trecuta

Distribuie:

Publicat:

Spiritele s-au inflamat după declarația de război pe care interlopul orădean Romi Neguș i-a făcut-o lui Mircea Nebunu și Clanului Sportivilor din Capitală.

Nelson Mondialu susține că Romi Neguș l-a provoat pe Mircea Nebunu șeful Clanului Sportivilor, la o luptă în ring, în urma căruia să-și rezolve problemele.

Orădeanul, care este și finul lui Mircea Nebunu și care a fost în relații foarte bune cu Sportivii până acum două săptămâni, ar fi rezervat o sală de sport și chiar un arbitru pentru confruntarea care urma să aibă loc undeva între Cluj și Oradea.

Nelson Mondialu: ”Meciul trebuia să aibă loc între Cluj și Oradea”

Nelson nu explică însă de ce poliția a găsit inclusiv arme albe la cei 120 de ”susținători” ai lui Romi, despre care s-a spus că plănuiau să vină spre București pentru a-l pune la

punct pe Mircea Nebunu. Pe de altă parte, Vali, fratele lui Mircea, a dezvăluit într-un live că Sportivii se aflau la ora respectivă la Zalău și chiar ar fi pus o fotografie de la hotelul respectiv, invitându-l pe Neguș să vină la întâlnire.  

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img