vineri, 29 martie, 2024

Interventiile pompierilor vasluieni in ultimele 24 ore

Distribuie:

Publicat:

In ultimele 24 ore, pompierii militari din cadrul  Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Podul Inalt” al judetului Vaslui au desfasurat 29 misiuni, astfel:

10 misiuni de recunoastere in teren, de instruire si educatie preventiva a populatiei in domeniul situatiilor de urgenta
17  misiuni ale echipajelor S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor calificat si asistentei medicale de urgenta;
o interventie pentru stingerea incendiilor;
o misiune de salvare animale (pisica);

marti, 20 iunie, ora 14.04, echipajul de terapie Intensiva Mobila, cu medic de urgenta de la Detasamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat sa intervina la o persoana de aproximativ 39, din municipiul Vaslui, pentru acordarea primului ajutor. Aceasta nu raspundea parintilor la telefon. Persona in cauza a fost gasita decedata in apartament, fiind in evidenta Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui cu neoplasm.

marti, 20 iunie, ora 15.24, doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Vaslui a intervenit cu doua autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism in municipiul Vaslui, intr-o parcare, pe str. Ing. Badea Romeo. La sosirea pompierilor, incendiul a cuprins autoturismul aproape in intregime, fiind extins la alte doua autoturisme. Un autoturism a fost indepartat de pompieri, cu avarii pe partea dreapta. Celelalte doua autoturisme au fost avariate aproape in intregime. In momentul incendiului, in parcare se aflau aproximativ 60 autoturisme. Cauza probabila a producerii incendiulului a fost un scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img