vineri, 19 aprilie, 2024

Inundatii devastatoare in Vietnam. Noua persoane au decedat in timp ce incercau sa traverseze un pod

Distribuie:

Publicat:

Noua persoane au decedat, iar alte doua sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in weekend nordul Vietnamului, au anuntat luni autoritatile.

Victimele, printre care se numara un cuplu si cei doi copii ai sai, cu varste de patru si respectiv opt ani, au fost luate de ape in timp ce se aflau in masini si incercau sa traverseze un pod din provincia Thai Nguyen, potrivit Comitetului central director pentru dezastre naturale.

Trupurile victimelor si masina in care se aflau au fost descoperite dupa ce autoritatile au trimis 127 de soldati si politisti pentru a lua parte la operatiunile de salvare.

In regiunea afectata a plouat torential, cantitatile de apa fiind estimate la 60-120 de milimetri pe parcursul weekendului, precizeaza sursa citata, potrivit Agerpres. 
In provincia Ha Giang, cel mai slab populata si totodata cea mai saraca din Vietnam, au cazut cantitati de precipitatii de 248 milimetri.
Inundatiile si alunecarile de teren au afectat 80 de case, aproape 300 de hectare de orezarii si au perturbat traficul in cea mai mare parte a regiunii, a mai informat Comitetul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img