vineri, 29 martie, 2024

Ioana Tufaru, declarații despre Gigi Becali: „Ei să-i fie RUȘINE”

Distribuie:

Publicat:

Ce a spus fiica Andei Călugăreanu despre Gigi Becali. Ioana Tufaru tună și fulgeră, după ce una dintre prietenele sale virtuale și-a permis să îl vorbească de rău pe omul de afaceri Gigi Becali, cu care ea are o relație specială de ani de zile, după ce acesta i-a oferit ei și familiei sale un acoperiș deasupra capului. Una dintre prietenele virtuale ale Ioanei Tufaru a postat un mesaj dur la adresa lui Becali în care spune că ”dacă construiești 10 biserici nu înseamnă că ești creștin”, și că afaceristul ajută oamenii de fațadă, oameni care ies la cerșit cu copii mici și fură din magazine.

Acest lucru a înfuriat-o pe fiica Andei Călugăreanu, care a luat imediat atitudine și a scris un comentariu dur.

„Cum își permite drogata asta să îl jignească așa pe Îngerul nostru??? Un om care dă case oamenilor nevoiași!!! Datorită lui, noi, de aproape 5 ani, locuim într-o garsonieră oferită de dânsul!!! Ei să-i fie RUȘINE, nu lui care ajută atâția oameni nevoiași!!! Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care gândesc rău, doresc rău și jignesc acest Înger al lui Dumnezeu trimis pe pământ să facă mult BINE!!!”, a scris fiica Andei Călugăreanu furioasă.

Deși au fost mulți care i-au dat dreptate, nu toți au fost de acord cu ea și l-au criticat pe omul de afaceri, iar de acolo până la un adevărat scandal pe rețeaua de socializare nu a fost decât un pas.

„Foarte urât dacă încurajează uciderea animăluțelor fără adăpost! Și să ajute măcar oamenii, fără a prezența televiziunilor acest lucru!”, i-a scris unul din internauți, Ioanei.

„Crede-mă că o face și fără televiziuni!!! Este un Înger acest om!”, a răspuns Ioana Tufaru.

„Văd. Ar ucide toate necuvântătoarele!”, a revenit internautul.

„Te rog frumos să nu mai vorbești urât la adresa lui! Nu suport! Este omul datorită căruia eu și familia mea avem unde să stăm!!! Nu te mai obosi cu explicațiile că nu mă convingi! Te-am șters din listă! Cine vorbește și gândește rău de acest om, nu îmi poate fi prieten!”, a răspuns imediat Tufaru.

Ioana Tufaru i-a șters pe toți cei care l-au vorbit de rău pe Gigi Becali

Pentru că mai multe persoane l-au jignit pe omul de afaceri, Ioana a luat măsuri și a început să îi șteargă pe toți cei care au scris jigniri la adresa omului de afaceri.

„Bună dimineața… nu știu dacă se observă, dar numărul persoanelor din lista mea începe să scadă… mi se pare normal ca în listă să țin pe cine vreau și pe cine merită!!! Ca să fim pe bune înțeleși… cine jignește un om ca domnul Becali nu are ce să caute în lista mea și nici să îmi fie prieten!!! Dacă vrei să rămâi în lista mea, abține-te de la orice comentariu rău intenționat, accept un semnuleț sau nimic!!! E mai corect așa!!! O zi frumoasă celor care ați mai rămas în lista mea! Va îmbrățișez!!!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img