joi, 28 martie, 2024

Iohannis, dupa “topaiala fiscala” a PSD: Mergeti acasa si judecati propriul program

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Harghita, ca liderii PSD ar trebui sa isi gandeasca clar programul de guvernare si abia apoi sa vina in fata romanilor sa anunte exact ce vor sa faca, deoarece economia si investitorii reactioneaza la masurile luate de coalitie.

”Daca se introduc in discutia publica de catre o Coalitie care are majoritate in Parlament notiuni noi, care intr-o zi sunt promovate, a doua zi sunt retrase, acest lucru o eroare politica grava. Fiindca aceasta majoritate are capacitatea parlamentara sa promoveze schimbarea legislatiei, iar economia, investitorii reactioneaza la asa ceva. Eu le-as recomanda pesedistilor cu foarte multa caldura sa mearga acasa, sa judece un pic propriul program si cand stiu ce vor sa vina in fata natiei si sa spuna acest lucru”, a declarat Klaus Iohannis la Harghita.
Premierul Mihai Tudose a anuntat luni ca impozitul pe cifra de afaceri este un subiect inchis. Seful Executivului a anuntat insa ca se fac in continuare simulari pe taxa de solidaritate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img