joi, 28 martie, 2024

Ion Țiriac, declarație total neașteptată despre Simona Halep. Nimeni nu a mai spus asta despre sportivă

Distribuie:

Publicat:

Ion Țiriac a făcut declarații fără precedent despre cea mai cunoscută jucătoare de tenis din România. Omul de afaceri și-a spus părerea despre Simona Halep și a dezvăluit motivul pentru care nu se uită niciodată la meciurile în care joacă românca.

Ce a spus Ion Țiriac despre Simona Halep

Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, Ion Țiriac a dezvăluit părerea sa despre Simona Halep și despre familia acesteia. Declarații surprinzătoare de la fostul jucător de tenis român, în prezent un influent om de afaceri din România, Spania și Germania.

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic. Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc, a spus Ion Țiriac.

Omul de afaceri a mai spus că Simona Halep are un caracter bine definit care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună este încă destul de tânără pentru tenis. Din punctul său de vedere, sportiva mai poate juca încă șase ani, dar în doi dintre aceștia va excela.

Ion Țiriac despre Simona Halep: Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost

Ion Țiriac a dezvăluit motivul pentru care nu se uită la meciurile de tenis. El spune că are o deformare profesională și nu se poate bucura cu adevărat de un meci de tenis, motiv pentru care preferă să privească un meci de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost, a declarat fostul tenismen.

Țiriac a mai spus și că Ilie Năstase este cel mai inteligent om pe care l-a cunoscut vreodată pentru că nu a lucrat nicio zi în viața lui și trăiește.

Reamintim faptul că Simona Halep trece prin schimbări importante în viața ei. Cu două luni înainte de cununia religioasă și petrecerea de nuntă, ea și Toni Iuruc, au divorțat la notar. Cei doi erau căsătoriți civil de mai puțin de un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img