vineri, 29 martie, 2024

Ionut Dolanescu a dat-o in judecata pe Gabriela Firea! Vezi motivul pentru care s-a ajuns la Tribunal!

Distribuie:

Publicat:

De curand, Ionut Dolanescu a dat-o in judecata pe Gabriela Firea.

Nu mai e un secret ca Ionut Dolanescu a dat-o in judecata pe Gabriela Firea. Pe 16 mai 2018, fiul lui Ion Dolanescu a intentat un proces de uzucapiune la Tribunalul Bucuresti, parat fiind “Municipiul Bucuresti prin Primar general”, adica Gabriela Firea. O actiune in uzucapiune este initiata pentru a obtine o hotarare judecatoreasca prin care sa se intre in posesia unui titlu de proprietate asupra unui imobil.

Ionut Dolanescu a dat-o in judecata pe Gabriela Firea. Urmatorul termen a fost programat pe 22 aprilie

Conform site-urilor specializate, in cazul in care nu se cunosc mostenitorii celor de la care s-a dobandit imobilul, va trebui chemat in instanta, in calitate de parat, statul roman, prin Ministerul de Finante sau Primaria. Procesul dintre Ionut Dolanescu si Primaria condusa de Firea a avut mai multe amanari, una dintre ele pentru „lipsa raport de expertiza topografica”. Urmatorul termen a fost programat pe 22 aprilie.

E clar ca Ionut Dolanescu a dat-o in judecata pe Gabriela Firea. El s-a mai judecat 8 ani cu fratele sau, Dragos, pentru mostenirea de aproximativ un milion de euro lasata de tatal lor, Ion. Ei au de impartir vila din strada Caimatei, evaluata la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci in cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan si doua certificate de proprietate emise de FPP, vila de la Sinaia, evaluata la peste 200.000 euro, 1/6 din casa si terenul din Str. Hagi Dina, in valoare de 6.000 €, si mai multe terenuri in Prahova, Dambovita si Ilfov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img