vineri, 19 aprilie, 2024

Iordanescu nu este multumit de jocul nationalei Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Anghel Iordanescu s-a declarat nemultumit de jocul selectionatei divizionare in a doua partida amicala din Turcia, castigata greu, scor 1-0, cu Zimbru Chisinau.

Anghe Iordanescu a declarat dupa victoria la limita a nationalei Romaniei, scor 1-0, cu Zimbrul Chisinau, ca ar fi asteptat cu totul si cu totul altceva de la jucatorii chemati la lot tocmai pentru a incerca sa demonstreze ca merita un loc in lotul pentru Euro 2016: “Am fi asteptat altceva in ceea ce priveste posesia si initiativa in joc. Una peste alta, remarc adeziunea lor la efort si faptul ca si-au dorit sa castige. Din punctul meu de vedere, asteptam cu totul si cu totul altceva.

Imi doream mai mult, nu am reusit sa controlam jocul, dar am intalnit un adversar artagos. Observ ca s-a acumulat oboseala. Mai mult oboseala mentala si dartorita faptului ca auvenit aproape toti din alte cantonamente, neavand acea pauza necesara. E bine ca-i avem pe toti aici, speram ca si ultimul meci sa ne aduca lucruri pe care asteptam sa le lamurim si sa plecam acasa fara accidentari”, a declarat Anghel Iordanescu, dupa meciul Romania – Zimbrul Chisinau 1-0.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img