vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI:Actiune pe raza judetului Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au desfasurat miercuri,20 ianuarie,  pe raza municipiului Vaslui, o actiune cu efective marite pentru asigurarea unui climat de siguranta civica si pentru diminuarea fenomenului infractional.
   
Astfel, politisti din cadrul structurilor de ordine publica, de investigare a criminalitatii economice, rutiera, de la Birourile de ordine Publica Vaslui, Barlad, Husi si de la sectiile de politie rurala, respectiv posturile de politie comunale arondate au efectuat verificari pe linia combaterii evaziunii fiscale, a legalitatii activitatilor de import si comercializare a produselor alimentare si din sectorul agricol si pe linia respectarii reglementarilor legale privind regimul silvic.

De asemenea, politistii au actionat pentru prevenirea incalcarilor prevederilor legale privind protectia consumatorului la unitatile de alimentatie publica din vecinatatea scolilor, a absenteismului scolar, precum si pentru intarirea climatului de siguranta publica in incinta si zona adiacenta unitatilor de invatamant.

Actiunea s-a desfasurat in zona pietelor agro-alimentare si a bazarului de pe raza municipiului Vaslui precum si in zona unitatilor de invatamant din municipiul Vaslui.

Au fost instituite filtre rutiere si au fost verificate mai multe autovehiculele care transportau marfuri, animale vii, carne si produse din carne, produse de panificatie, precum si materiale lemnoase, fiind totodata efectuate verificari privind respectarea normelor la regimul circulatiei rutiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img