joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: ACTIUNI ALE POLITIEI ROMANE, IN TOATE DOMENIILE DE COMPETENTA

Distribuie:

Publicat:

In trei zile de actiuni intensificate, dispuse de inspectorul general al Politiei Romane, politistii vasluieni au constatat 10 infractiuni si au aplicat 638 de sanctiuni contraventionale.

In perioada 12-14 mai , peste 80 de politisti s-au aflat zilnic, in teren si au actionat pentru cresterea gradului de siguranta, prevenirea infractiunilor, combaterea evaziunii fiscale si pentru un trafic rutier mai sigur.

Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, politisti din structurile de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a criminalit, politie transporturi, criminalitate organizata, actiuni speciale, precum si arme, explozivi si substante periculoase au actionat pentru prevenirea faptelor ilegale si impunerea legii.

In cadrul actiunilor, politistii au constatat 10 infractiuni, 6 dintre acestea fiind pe linie de criminalitate economica.
De asemenea, politistii au aplicat 638 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 219.845 de lei. 489 dintre acestea au fost aplicate pentru nereguli la regimul circulatiei rutiere, 87 pentru nereguli privind ordinea si linistea publica si  60 de sanctiuni au fost aplicate pentru nereguli privind combaterea activitatii economice ilicite.

Totodata, politistii au retinut 42 de permise de conducere si au retras 14 certificate de inmatriculare conducatorilor auto care au incalcat normele rutiere in vigoare. Politistii au mai dispus ca masura complementara si indisponibilizarea de bunuri in valoare de 3168 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img